سخنگوی آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه با تاکید بر اینکه پلیس به هیچ وجه در مدارس حضور نمی‌یابد، گفت: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست. به گزارش ایرنا، علی فرهادی دیروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه و امکان ورود نیرو انتظامی به داخل مدارس توضیح داد: همکاری پلیس با آموزش و پرورش تا پیش از در ورود به مدرسه است، ما باید بپذیریم اطراف مدارس نباید فضای جرم ایجاد شود، بنابراین باید برای ایجاد فضای سالم در اطراف مدرسه از ظرفیت پلیس استفاده کنیم. به گفته وی، تفاهمنامه با پلیس با این هدف امضا شده است که اگر مجرمی در جامعه وجود دارد، نتواند به دانش‌آموزان نزدیک شودو به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست.

۷۰۰ هزار بازمانده از تحصیل داریم

سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره تعداد بازماندگان از تحصیل و ترک تحصیل کنندگان اظهار کرد: تاکنون مشاهده نشده که والدین دانش‌آموزان برای ثبت‌نام مراجعه کنند، اما وزارت آموزش و پرورش آن‌ها را ثبت‌نام نکند.

 فرهادی افزود: در این بازه زمانی باید بگوییم که ما اصلاً دانش‌آموزی نداریم که والدینشان به آموزش و پرورش مراجعه کرده باشند و به دلیل عدم موفقیت در ثبت‌نام و پوشش تحصیلی در آن منطقه نتوانسته باشند تحصیل کنند.   سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه  بحث عدالت آموزشی نیز یکی از سیاست‌های اصلی رئیس‌جمهور  است؛ گفت: تا کنون رییس جمهور ۲۷ جلسه با مسئولان آموزش و پرورش برگزار کرده‌اند، چه در حوزه فضاهای آموزشی و چه در بحث کیفیت آموزش. شخصاً در این جلسات حضور داشته‌ام؛ یعنی  رئیس‌جمهور در ۲۷ جلسه با مسئولین آموزش و پرورش شرکت کرده‌اند، جلساتی که حتی تا سه ساعت طول کشیده است تا فضای مدارس و کیفیت تدریس ارتقا یابد، به گونه‌ای که هم از بازماندگی از تحصیل جلوگیری شود و هم ارتباط کیفیتی برقرار شود تا خروجی بهتر حاصل شود.

 وی تاکید کرد: ما همچنان تلاش می‌کنیم تا هم مدارس خودمان هم بخش‌های مشاوره‌ای ما بتوانند پس از آموزش دیدن، دانش‌آموزان را مجدداً به مسیر تحصیل برگردانند. 

سخنگوی آموزش و پرورش تعداد بازماندگان از تحصیل و ترک تحصیلی‌ها را حدود ۷۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد در ۲ سال گذشته از حدود ۹۰۰ هزار نفر به ۷۰۰ هزار نفر رسیده‌اند.