نشست هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره سازمان تأمین اجتماعی با شرکای اجتماعی، به‌مناسبت هفته کار و کارگر برگزار شد.

به گزارش ایلنا، مصطفی سالاری در این نشست با بیان اینکه تأمین اجتماعی در برابر کارگران دو وظیفه اصلی و اولویت‌دار دارد که باید آنها به نتیجه برسند، گفت: این سازمان باید مستمری‌ها را به قدر کفایت پرداخت کند و درمان کم‌هزینه را برقرار کند. اگر نظام ارجاع و پزشک خانواده اجرا شود، نظام سلامت با تحول اساسی روبه‌رو خواهد شد و می‌کوشیم با اجرای مقدمات لازم، به سمت درمان رایگان حرکت کنیم.

مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور نیز گفت: کارگر و کارفرما و سازمان تأمین اجتماعی جملگی از این وضعیت ناراضی هستند و از طرفی شرایط طوری است که در حال حاضر قانون اجازه می‌دهد افراد در سنین خیلی پایین به‌خاطر مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شوند که این به زیان کارگران و صندوق بازنشستگی است.

او در ادامه اظهار کرد: کارفرمایان براساس آنچه واقعاً حقوق پرداخت می‌کنند باید فهرست بیمه تنظیم کنند. پرداخت حق بیمه براساس دستمزد واقعی در زمان بازنشستگی به نفع کارگران است و ما باید به این سمت برویم تا کارفرمایان هم کمتر اذیت شوند. حرف اصلی تأمین اجتماعی این است که حق بیمه باید برای همه کارگران و براساس همه مزد و مزایای آنان و بدون ایجاد اختلال در امور کارفرمایان پرداخت شود.

سالاری تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که با مشارکت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، برای حل مشکل مشاغل سخت و زیان‌آور و همچنین پرداخت حق بیمه واقعی براساس مزد واقعی، کارگروهی تشکیل شود تا برای منافع همه طرف‌ها و شرکای اجتماعی و صندوق تأمین اجتماعی تصمیم‌گیری کنیم.

سالاری در پایان، اجرای کامل و موفق طرح‌های بیست‌گانه تحول‌آفرین و توسعه‌ای را راهکار اصلی رفع مشکلات و اصلاح شرایط سازمان و تأمین منابع پایدار برای آینده تامین اجتماعی دانست و افزود: اجماع‌سازی با ذی‌نفعان، راه رسیدن سازمان تأمین اجتماعی به اهداف خود است. پیش از سخنان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، رئیس هیأت‌مدیره سازمان تامین اجتماعی، رؤسا و نمایندگان هیأت‌مدیره کانون‌های عالی انجمن‌های صنفی کارگران، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران، اعضای شوراهای اسلامی کار و اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.