رهبر حزب آینده‌ای هست و مامور تشکیل دولت جدید رژیم صهیونیستی اعلام کرد، از روز گذشته (دوشنبه) مذاکرات پیرامون تشکیل دولت وحدت فراگیر را از سر می‌گیرد. به گزارش شبکه ۲۴ رژیم صهیونیستی، یائیر لاپید، که از سوی روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی به تشکیل دولت مکلف شده، روز گذشته با احزاب مختلف به جز حزب یمینا به رهبری نفتالی بنت دیدار و مذاکره کرد؛ زیرا حزب لاپید تصمیم گرفته مذاکرات با باقی احزاب را پیش ببرد و منتظر بنت نماند. در مقابل حزب یمینا هم اعلام کرد، به این مذاکرات اهمیتی نمی‌دهد و مذاکراتی میان این حزب و فراکسیون تغییر وجود ندارد و دولت تغییر در دستورکار حزب نیست. پیش از این هم یمینا در صفحه فیس بوک خود نوشت، فعلا زمان مناسبی برای تحریم نیست بلکه زمان انجام اقدامات مطلوب برای تشکیل دولت کارآمد است. این حزب افزود، چالش‌های زیادی وجود دارد و برای حل آن باید تمام توان را گذاشت. دو گزینه وجود دارد: بسیج شدن یا عمیق‌تر کردن بحران. بنت در پایان گفت: کسانی که اسرائیل را به سمت انتخابات پنجم و یک سال دیگر از ضعف سیاسی و حیف و میل کردن اموال می‌کشانند در کنار کسانی بازی می‌کنند که می‌خواهند ما را اذیت کنند و این یک اشتباه بزرگ است. اکنون زمانی برای تک تک ماست که شجاعت به خرج دهیم. اگر تحریم‌ها را کنار بگذاریم امکان تشکیل دولت وجود دارد. مهلت قانونی لاپید برای تشکیل دولت جدید پس از ۹ روز تمام می‌شود و نگاه‌ها به گدعون ساعر جدا شده از حزب لیکود و بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی است که پس از شکست قابل پیش‌بینی لاپید، این ماموریت را برعهده بگیرند.

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که نتانیاهو زیر شدیدترین فشارهای سیاسی پس از آتش‌بس در غزه قرار دارد. در این رابطه، ایهود اولمرت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه اورشلیم پست نوشت: «باید محاصره نوار غزه پایان یابد و به ساکنانش اجازه ایجاد زیرساخت غیرنظامی ضروری برای تحقق حیاتی بهتر داده شود. بعد از آتش‌بس نوار غزه مثل قبل نخواهد بود. اسرائیل گزینه‌ای جز انتقام و حملات کوبنده به طرفی که امنیتش را تهدید می‌کرد، نداشت». وی گفت: آیا لازم بود ساختمان‌ها و محل استقرار رسانه‌های بین المللی در غزه منهدم شود؟ ارتش اسرائیل برای کاهش آسیب‌های جانبی جنگ تلاش کرد اما متاسفانه بی گناهان هم در این جنگ کشته شدند. من با ساکنان غزه در حزن و غمشان همدردی می‌کنم. اسرائیل به خوبی می‌داند برای از بین بردن حماس در غزه و تغییر توازن قدرت چه کاری باید انجام دهد.  وی گفت: تنها راه برای ایجاد تغییر، ورود ارتش اسرائیل به غزه با تمام قوا یعنی نیروهای پیاده نظام، زرهی، یگان ویژه و استفاده از سلاح‌های هوشمند و پهپادها و جنگنده‌ها است. ما آماده چنین اقدامی نیستیم چراکه هزینه سنگینی دارد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به خوبی می‌داند که آماده رهبری چنین تصمیمی نیست. وی درباره نتایج جنگ غزه برای رژیم صهیونیستی گفت: درحالی که جاده‌های اسرائیل خالی از خودروهاست نه به دلیل کرونا بلکه به دلیل تهدیدات محمد الضیف، فرمانده گردان‌های القسام برای منفجر کردن تل‌آویو، شهروندان اسرائیلی نه فقط در سدیروت بلکه در مرکز اسرائیل به پناهگاه‌ها پناه می‌برند. به نظر می‌رسد در میان دودستگی بی سابقه در جامعه اسرائیل حماس دستاورد بزرگی را جشن می‌گیرد. المرت گفت: اسرائیل می‌تواند مسیر متفاوتی در پیش بگیرد. می‌توانیم از حماس عبور کنیم و راه مستقیمی را برای ساکنان غزه ایجاد کنیم. باید محاصره غیرنظامی غزه را متوقف کنیم.اکنون زمان تغییر رویکرد و ممانعت از دور آتی شلیک موشک‌ها به اراضی اسرائیل رسیده است.