علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، راجع‌به قیمت گوشت داخلی اذعان کرد: در حال حاضر در کشتارگاه‌ها، مغازه‌داران گوشت را به قیمت ۵۷۰ تا ۵۸۰  هزار تومان می‌خرند اما این به این معنا نیست که به همان قیمت به دست مصرف‌کننده می‌رسد. در واقع آن‌ها با محاسبه ۱۰۰ درصد قیمت، ۱۰ درصد سود خودشان را هم لحاظ می‌کنند. به گزارش دیده‌بان ایران، گوشت قرمز به دلیل قیمت بالاتر نسبت به دیگر منابع پروتئینی (مانند مرغ و تخم‌مرغ) کالایی لوکس محسوب می‌شود. در شرایط کاهش قدرت خرید، مردم به سمت مصرف منابع ارزان‌تر پروتئین یا کاهش کلی مصرف گوشت قرمز سوق پیدا می‌کنند.