رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با تاکید بر برخورد با متخلفان و گران‌فروشان گفت: قیمت مصوب نان در نانوایی‌های سنتی هزینه آنها را پوشش نمی‌دهد و پایین‌تر از آنالیز نرخ واقعی است. به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سلیمانی درباره هزینه کرد این صنف اظهار کرد: اگر روزانه به طور میانگین ۸ کیسه آرد پخت شود از هر کیسه بین ۹۵۰ تا ۱۰۰۰ عدد نان به دست می‌آید که درآمد آن با مبلغ ۵ هزار تومان حدود ۵ میلیون تومان می‌شود. از این درآمد بین ۳ میلیون و ۸۰۰ تا ۴ میلیون تومان فقط هزینه روزانه دستمزد کارگران است. او تاکید کرد: اگر قیمت نان مانند صنوف دیگر سالانه بر اساس نرخ تورم تغییر کند مشکلات موجود حل و فصل می‌شود. ۱۳۰ تا ۱۴۰ صنف فعال در کشور وجود دارد که بر اساس آنالیز قیمتی، ابتدای هر سال قیمت جدید تعیین می‌کنند. این امر می‌تواند برای نانوایان هم اجرا شود.