عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: گوشت قرمز از سفره ۳۵ درصد مردم حذف شد
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد: به دلیل افزایش قیمت برخی از خانوادهها قدرت مالی تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ را ندارند و میتوانیم بگوییم گوشت قرمز از سفره ۳۵ درصد از خانوادهها حذف شده است. به گزارش سایت قطره، جلال محمودزاده درباره دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت سفید قیمت تمام شده است، مدت زمان زیادی میزان ذخایر استراتژیک نهادههای دامی پایین بود و قیمت کنجاله سویا افزایش چندین برابری داشت و مرغداران برای تداوم تولید؛ سویا را با قیمت هر کیلوگرم ۳۴ هزار تومان خریداری میکردند و از سوی دیگر قیمت جوجه یک روزه شدیدا افزایش پیدا کرده بود و همین مسائل باعث شده تا بسیاری از مرغداران به دلیل عدم توان مالی اقدام به جوجه ریزی نکنند و این کاهش جوجهریزی باعث کاهش تولید و نهایتا افزایش قیمت گوشت مرغ شد. او همچنین افزود که دولت نتوانست با استفاده از واردات گوشت مرغ بازار را کنترل کند.
دیدگاه تان را بنویسید