رئیس کل سازمان امور مالیاتی:
کسب درآمد از رمز ارز مالیات دارد
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه کسب درآمد از طریق رمز ارز مالیات دارد گفت: بیش از ۵۰ درصد بودجه جاری کشور توسط درآمدهای مالیاتی محقق میشود.
هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نشست خبری با اصحاب رسانهها گفت: نظام مالیاتی کشور با توجه به چالشهای گذشته نیازمند راههای تحولی است. بیش از ۵۰ درصد بودجه جاری کشور توسط درآمدهای مالیاتی محقق میشود. سبحانیان افزود: در دوره جدید چند راهبرد جدید را اتخاذ خواهیم کرد، تا مسیر اصلاح مالیات ستانی محقق شود، سازمان امور مالیاتی بازوی توانمند تولید خواهد شد و از طریق تقاطع گیری باید طبقه دلال برخورد شود، راهبرد اصلی تغییر این موازنه مالیاتی است. رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: دلالان برخی از عناوین مقدس را برای فرار مالیاتی استفاده میکنند که این موضوع باید پیگیری شود. وی تصریح کرد:. موضوع دیگر تکریم مودیان مالیاتی است؛ نمیشود که مودی به سازمان امور مالیاتی مراجعه کند اما به او احترام نگذاشته نشود، با ایجاد میزهای خدمت در اصناف به این نیاز پاسخ داده خواهد شد.
سبحانیان اضافه کرد: اطلاع رسانی به مردم و افزایش رضایتمندی یکی از راهکارهایی است که باید اتخاذ شود، برای اولین بار بیش از ۵۰ درصد بودجه جاری کشور از راه درآمدهای مالیاتی تأمین شده است. این مقام مسئول ادامه داد: یکی از گلایههای اصلی در بین مردم عدم عدالت در مالیات ستانی است، در دوره جدید بر روی این امر تمرکز خواهیم کرد، تا زمانی که تشخیص مالیات بر عهده اشخاص باشد بی عدالتی ادامه دارد، نظام مالیاتی باید به یک سیستم هوشمند و اطلاعات مبنا برود.
به گفته سبحانیان تغییر این رویه قدیمی نیازمند اطلاع رسانی همه جانبه و آمورش های فراگیر است و از رسانهها و جامعه دانشگاهی در این باره کمک و یاری میطلبیم. وی اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان باید به فضای امور مالیاتی داخل شوند و امور مالیاتی برون سپاری شوند.
به گفته وی در دوره جدید با تعامل خوب با بانک مرکزی شناسایی این حسابها را به طور جدی آغاز کردیم. سبحانیان ادامه داد: سو استفاده از واژه صندوق قرض الحسنه موضوع دیگری است که با آن مقابله خواهد شد، یک صندوق قرض الحسنه بیش از ۱۴۵ هزار میلیارد واریز داشته و مشخص شده که این موضوع برای فرار مالیاتی بوده است.
سبحانیان درباره خانهها و خودروهای لوکس نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۷۷ هزار خودرو لوکس شناسایی شده و مالیات تعیین شده بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میان ۷۷۰ میلیارد تومان مالیات دریافت شده است. در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۶۶ هزار خودرو لوکس شناسایی شده که ۲ هزار میلیارد تومان اعلامی مالیات داشتهایم همچنین در سال ۱۴۰۱، تعداد ۴۵ هزار خانه لوکس شناسایی شده که بیش از ۲ هزار میلیارد تومان ابلاغی بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید