رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد از جمع‌آوری ۲۵۵ واحد این صنف در سال ۱۴۰۱ به دلیل گرانی‌ها، کاهش قدرت خرید مردم و نبود نرخ‌نامه جدید خبر داد. به گزارش شهرآرا، حسن امیریان در خصوص مهم‌ترین علت ورشکستگی واحد‌های صنفی مذکور گفت: اکثرا به دلیل نرخ‌نامه‌های ضعیف و کسادی بازار بوده است.

وی بیان کرد: یک نوع ضرر واحد‌های صنفی کاهش مشتریان به دلیل کاهش قدرت خریدشان است، اما یک نوع ضرر دیگر واحد‌های صنفی به دلیل نبود نرخ‌نامه معتبر و به روز است. ۵ ماه است که می‌خواهند برای گوشتی که از کیلویی ۲۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده است، نرخ جدید به ما بدهند. واحد صنفی ما در این ۵ ماه چه کاری انجام دهد؟ وی  عنوان کرد: نمی‌توانند جلوی افزیش قیمت گوشت و مرغ را بگیرند، آنوقت از افزایش نرخ‌نامه ما جلوگیری می‌کنند؟ طبیعتا ضرر خواهیم کرد، در وهله نخست کارگران را بیرون و پس از آن واحد صنفی را جمع‌آوری می‌کنیم.

امیریان در خصوص افزایش اجاره‌بها واحدهای صنفی اظهار کرد: اجاره‌بهای واحد‌های صنفی حوزه ما ۴۰ درصد افزایش داشته، در حالی‌که فروش ما کاهش هم یافته است. مشتریان وقتی به سالن غذاخوری می‌آیند، برای ۵ نفر ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند. ما طرفدار گرانی نیستیم. دولت به ما گوشت و مرغ ارزان بدهد ما هم غذای ارزان به مشتری می‌دهیم.