افزایش مصرف قارچ با بالا رفتن قیمت گوشت
دبیر انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی خاطر نشان کرد: باتوجه به ارزش غذایی قارچ و بالا رفتن قیمت گوشت مردم سعی کردند کسری مصرف پروتئین را با قارچ پر کنند.
نیما باغبانی در پاسخ به این پرسش که مصرف قارچ در روسیه بالاست آیا بعد از بهبود روابط تجاری ایران و روسیه قارچ تولیدی ایران در بازار این کشور سهمی بهدست آورد؟ گفت: ایران هیچگاه مشکلی بابت فروش قارچ به روسیه نداشت و واردکنندگان و تجار روس باتوجه به کیفیت محصول قارچ ایرانی و ارگانیک بودن آن تمایل به خرید قارچ از ایران را داشتند؛ مشکل اصلی تولیدکننده و صادرکننده ایرانی این است که نمیتواند با قیمت مناسب این محصول را صادر کند چراکه هزینه حمل هوایی این محصول بالاست.
به گفته این فعال اقتصادی؛ قارچ یک محصول حجمی است که میزان وزن به حجم آن پایینتر است از اینرو هزینه ارسال آن بالا میرود.
دیدگاه تان را بنویسید