کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوسیس و کالباس
ایسنا- دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران از کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوسیس و کالباس با شیوع کرونا در کشور خبر داد. جمال حسین زاده با بیان اینکه فرآوردههای گوشتی در کشور از مرغ و گوشت گوساله تهیه میشود و میزان مصرف گوشت با توجه به تنوع محصولات از ۴۰ درصد تا ۹۰ درصد متفاوت است، گفت: مصرف کننده بایستی برای خرید سوسیس و کالباس ۲۵ درصد بابت (سود عمده فروش ۴ درصد، سود خرده فروش ۱۲ درصد و مالیات ارزش افزوده ۹ درصد) علاوه بر قیمت محصول درب کارخانه پرداخت کند.
دیدگاه تان را بنویسید