افزایش ۳۵ درصدی قیمت غذای رستورانها
ایلنا- رییس اتحادیه رستورانداران تهران اظهار داشت: نسبت به زمانی که شیوع کرونا در اوج بود و رستورانها نیز باز بودند، تقاضا کمی بهتر شده ولی در مجموع رستورانها وضعیت خوبی ندارند. در زمان اوج کرونا حدود 50 تا 60 درصد کاهش تقاضا به وجود آمد که الان نسبت به آن زمان 10 تا 15 درصد بهبود پیدا کرده و افزایش یافته است. سید علی اصغر میرابراهیمی در مورد وضعیت رستورانها بعد از کاهش آمار تلفات کرونا اظهار کرد: اعتماد مردم به رستورانها کاهش پیدا کرده، گرانی اجناس نیز مزید بر علت شده است. مشکلات عدیدهای در صنف رستورانداران وجود دارد از جمله تهیه اجناس، حقوق کارگران و بیمه.
دیدگاه تان را بنویسید