سهم ۷۰ درصدی زعفران در صادرات ادویه
توسعه ایرانی- ایران در پنج ماه اول امسال بیش از ۱۷ هزار و ۸۱۰ تن انواع ادویه به ارزش ۹۴ میلیون و۵۶۷ هزار و۵۸۱ دلار صادر کرده است که زعفران با نیم درصد وزن کل، ۷۰ درصد ارزش صادراتی انواع ادویه را به خود اختصاص داده است. سید روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک ضمن اعلام این مطلب گفت: در دنیا اقلام مختلف ادویه اعم از زردچوبه، فلفل، دارچین، زنجبیل و... تولید میشود و کشورهایی مانند هندوستان، اندونزی، سنگاپور و مالزی در تولید این محصولات پیشرو هستند. در این میان کشورمان طی چند سال اخیر در تولید و صادرات انواع ادویه رشد قابل توجهی را شاهد بوده است، ضمن آنکه کارخانجات، صنایع تولیدی موادغذایی و حتی ارگانهای پزشکی نیز از دیگر مصرفکنندگان بزرگ این نوع از موادغذایی هستند. آمار صادرات این محصولات کشورمان بیانگر رشد صادرات ادویه است؛ بطوریکه در پنج ماه اول سال جاری نشان می دهد بیش از ۱۷ هزار و ۸۱۰ تن انواع ادویه به ارزش ۹۴ میلیون و۵۶۷ هزارو ۵۸۱ دلار صادر شده است.
دیدگاه تان را بنویسید