خبر اقتصادی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد:
اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم در سال جاری
رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: در سال جاری، برنامههایی همچون تکمیل پایگاه اطلاعات مودیان مالیاتی از طریق جلب همکاری همه دستگاه های ذیربط و اجرای پروژه های اولویت دار و کلیدی همچون نصب، راهاندازی و استفاده از پایانههای فروشگاهی و همچنین اجرای ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم در دستور کار سازمان قرار دارد.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و هیات همراه، از نمایشگاه دستاوردهای طرح جامع مالیاتی بازدید کردند. فیروز آبادی در این بازدید، ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته بخصوص در عرصه پیاده سازی سامانههای دیجیتالی، خاطرنشان کرد: تلاش عظیمی صورت گرفته که نوید از معماری هوشمند در نظام مالیاتی کشور در آینده نزدیک می دهد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز در این بازدید، بر ضرورت توسعه کشور از طریق اتکا به درآمدهای مالیاتی تاکید کرد و گفت: در کشورهای توسعه یافته، مالیات متناسب با درآمد، ثروت و مصرف افراد و براساس اطلاعات واقعی و اسناد و مدارک قطعی و غیرقابل کتمان تشخیص داده می شود.
امید علی پارسا خاطرنشان کرد: نظام مالیاتی کشور برای گذار از وضعیت سنتی به وضعیت مدرن مالیاتی، دو گام اساسی را در پیش رو داشته است. گام اول، اجرای طرح جامع مالیاتی و گام دوم نیز پیاده سازی نظام مدرن و هوشمند مالیاتی است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: در خصوص گام نخست که به نوعی بستر مورد نیاز ایجاد نظام مدرن مالیاتی است، پس از یک دهه تلاش مدیران و کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور، طرح جامع مالیاتی به صورت سراسری در کشور به اجرا در آمده و بعبارتی تمامی فرایندهای مالیاتی و خدمات قابل ارایه به مودیان به صورت الکترونیکی درآمده است.
وی تصریح کرد: گام دوم که هم اکنون نظام مالیاتی در حال برداشتن آن است، مدرن سازی و هوشمندسازی نظام مالیاتی است به گونه ای که تمامی اطلاعات مورد نیاز طرح جامع مالیاتی از دستگاههای ذیربط دریافت و در بانکهای اطلاعاتی این طرح ذخیره شود و هر آنچه نظام مالیاتی در قالب ریزداده های اطلاعات اقتصادی افراد نیاز دارد را به دست آورد.
وی عنوان کرد: با عملیاتی شدن این دو گام، شاهد حذف کامل شیوه علی الراس از نظام مالیاتی و تشخیص مالیات براساس اطلاعات واقعی افراد خواهیم بود که در این صورت، شفافیت اقتصادی و عدالت مالیاتی بیش از هر زمان محقق خواهد شد. پارسا با بیان اینکه هدف نظام مالیاتی صرفا مالیات ستانی نیست، اظهار داشت: هدف اصلی نظام مالیاتی، شفاف سازی و سلامت اقتصادی کشور است و در یک کلام میتوان گفت هدف اصلی نظام مالیاتی، ریل گذاری برای توسعه پایدار کشور است. وی همچنین گفت: مقابله یکپارچه و سیستمی با فرار مالیاتی، شناسایی مودیان جدید و وصول مالیات حقه از دیگر سیاستهای کلیدی این سازمان به شمار میرود.
تراکنشهای بانکی مچ ۲۴ هزار میلیارد فرار مالیاتی را گرفت!
مدیر کل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی از شناسایی ۲۴ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی و صدور برگ تشخیص با رصد تراکنشهای بانکی خبر داده است؛ امری که میتواند راهی به تحقق فرارهای مالیاتی ۴۰ هزار میلیارد تومانی باشد.
به گزارش سازمان امور مالیاتی، هادی خانی گفته که طی سه سال گذشته، اقدامات لازم به منظور اخذ صورتحسابهای بانکی حدود ۱۷ هزار مودی مشکوک به فرار مالیاتی و همچنین تفکیک و ارسال اطلاعات به اداراتکل جهت شناسایی مودیان و مطالبه و وصول مالیات متعلقه انجام شده و در حال حاضر هم بالغ بر ۴۲۲ میلیون رکورد اطلاعات تراکنشهای بانکی افراد مشکوک به فرار مالیاتی در سطح کشور، در دستور رسیدگی واحدهای مالیاتی قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید