آغاز به کار کمیته ملی گردشگری خوراک
خوراک کشور ما بخشی بسیار مهم و غیرقابل انکار از فرهنگ ایرانیست که محبوب و مورد توجه خود ما و همچنین توریستهای سایر ملیتها است. ایران از تنوع غذایی بسیار بالایی برخوردار است و شناخت و معرفی این میراث ناملموس و باارزش ضمن پاسداشت این در گرانبها میتواند سبب جذب گردشگر و ارزِ آوری شود. علاوه بر تمام ذخایر با ارزش خوراک در کشورمان، ما شهر رشت را به عنوان شهر جهانی خلاق در حوزهی خوراک شناسی یونسکو دارا هستیم که اهمیت تشکیل کمیته ملی گردشگری خوراک در کشور را دو چندان میکند...
مدیرکل دفتر همکاری و توافقهای ملی گردشگری در نشست مجازی با ادارات کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استانهای کشور، ضمن اعلام آغاز به کار رسمی «کمیته ملی گردشگری خوراک»، ابعاد، ساختار، برنامهها و نتایج فعالیت این کمیته را تشریح کرد..
به گزارش ایلنا، پیرو برگزاری نشست ویدئو کنفرانس با ادارات کل استانی با موضوع معرفی و تشریح آغاز به کار کمیته ملی گردشگری خوراک، لیلا اژدری، مدیرکل دفتر همکاری وتوافقهای ملی گردشگری، گفت: گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که میتواند ضمن تنوع بخشیدن به سبد محصولات گردشگری کشورمان سبب شناسایی و احیای دامنه وسیعی از انواع و اقسام غذاهای محلی و نوشیدنی شود که میتوانند به عنوان محصولی جذاب به گردشگران داخلی و خارجی ارائه شود. وی با بیان اینکه موضوع راهاندازی کمیته ملی گردشگری خوراک به پیشنهاد ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان انجام گرفته است؛ به برخی از اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: انجام مطالعه در مورد گردشگری غذا در کشورهای دیگر، برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان گردشگری غذا و کسب تجارب آنها، نشست با اتحادیههای مرتبط با حوزه غذا، مذاکره با برخی از دانشگاهها برای تدوین برنامه راهبردی، تهیه برنامه چشمانداز و پلنهای اجرائی یک ساله و سه ساله، نهایی کردن گام پژوهشی با مرکز پژوهشگاه میراثفرهنگی، مذاکره با دستگاهها و نهادها برای همکاری و حمایت از طرح، هماهنگی با جامعه آژانسداران برای ایجاد بسته سفر تخصصی گردشگری غذا و نیز هماهنگی و برنامهریزی با جامعه بومگردی برای برگزاری رویدادهای غذا و آیینهای مرتبط از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه به شمار میآیند.
دیدگاه تان را بنویسید