با نرم افزارهای جدید؛

گوشی‌ها و برنامه‌های اندرویدی از کلمه عبور بی‌نیاز می‌شوند

استفاده از کلمات عبور برای ایمن‌سازی اپلیکیشن‌های اندرویدی فعلا یک ضرورت است، اما در آینده نزدیک نیازی به استفاده از کلمه عبور در این نوع گوشی‌ها نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، اگر چه فناوری‌های مختلفی برای ایمن‌سازی برنامه‌های اندرویدی عرضه شده، اما هیچ یک از آنها خالی از نقص و ضعف نیستند. چندی پیش در کنگره جهانی موبایل در بارسلون اسپانیا دو شرکت گوگل و فیدو الینس از روشی جایگزین به جای استفاده از کلمات عبور برای گوشی‌های اندرویدی رونمایی کردند.

FIDO Alliance یک انجمن صنعتی است که بر روی یکپارچه‌سازی فناوری‌های ایمن‌سازی متمرکز است و شرکت‌هایی مانند آمازون، ای.‌آر.‌ام، گوگل، اینتل، لنوو و مایکروسافت در آن عضویت دارند. این مجموعه تا به حال استانداردهای ایمنی متنوعی را ابداع کرده که از جمله آنها می‌توان به FIDO U۲F و FIDO UAF اشاره کرد.

این مجموعه یکی از استانداردهای جدید خود موسوم به FIDO۲ را با گوشی‌های اندرویدی سازگار کرده است که ورود به محیط برنامه‌ها یا سرویس‌های آنلاین را از طریق کلیدهای امنیتی FIDO مانند YubiKey یا ویژگی‌های بیومتریک خاص هر فرد مانند اثرانگشت، ویژگی‌های صورت و غیره امکان پذیر می‌کند.

استفاده از این استاندارد امنیتی نه تنها مانع از نفوذ هکرها به اپلیکیشن‌های مختلف می‌شود، بلکه منجر به شناسایی نقاط ضعف و حفره های امنیتی به منظور برطرف کردن آنها می‌شود.

به زودی توسعه‌دهندگان برنامه‌های تحت وب و طراحان اپلیکیشن‌های اندرویدی می‌توانند از این استاندارد برای طراحی نرم‌افزارهای بدون نیاز به کلمه عبور استفاده کنند یا نرم‌افزارهای فعلی خود را به روز کنند.

گوگل هنوز زمانی را برای ممکن شدن استفاده از این فناوری اعلام نکرده است. در عین حال مرورگرهای مشهوری مانند کروم، اج، فایرفاکس و سافاری در حال برنامه‌ریزی برای ارائه این خدمات هستند.

    


محققان اعلام کردند:

ویتامین D خونتان را با موهایتان بسنجید

دانشمندان به تازگی دریافته‌اند که ممکن است ویتامین (D) از طریق موهای انسان اندازه‌گیری شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌ساینس، این یافته جدید محققان منجر به اندازه‌گیری این ویتامین به روشی غیرتهاجمی خواهد شد.

کمبود ویتامین دی به یک مشکل جهانی تبدیل شده است. دانشمندان تخمین زده‌اند که بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان دچار کمبود ویتامین دی هستند.

کمبود این ویتامین با سلامت استخوان مرتبط است و یکی از آسان‌ترین و مهم‌ترین روش‌های جذب آن، آفتاب گرفتن است. این کمبود می‌تواند به عنوان عاملی خطرناک برای افسردگی، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و سرطان تلقی شود.

در حال حاضر بهترین روش برای اندازه‌گیری ویتامین دی با استفاده از آزمایش خون انجام می‌شود. با این حال این روش ممکن است دردناک باشد و شرایط بهداشتی در آن رعایت نشود. علاوه بر آن انجام آزمایش خون نیازمند تجهیزات و تخصص است. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که انجام آزمایش خون همیشه و در همه‌جا عملی نیست.

محققان کالج ترینیتی دوبلین (Trinity Dublin) که این پژوهش جدید را انجام دادند، دریافته‌اند زمانیکه مو رشد می‌کند، ویتامین دی نیز در مو تجمع می‌یابد.