ازسوی وزارت علوم صورت میگیرد
حمایت ۲.۵ میلیاردی از تجاریسازی فناوری ساخت ایران
معاون پژوهشوفناوری وزیر علوم با بیان اینکه در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار بنا داریم به پژوهشهای کاربردی و تولیدی که توجیه اقتصادی دارند، توجه ویژهای کنیم، گفت: بر این اساس تا سقف ۲.۵ میلیارد تومان از منابع مالی وزارت علوم در جهت تجاریسازی اختصاص داده شده است.
مسعود برومند دیروز در افتتاحیه نوزدهمین «نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار» و «ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» گفت: با برگزاری این نمایشگاه تلاش میکنیم تجاریسازی محصولات فناورانه توسعه پیدا کند.
وی با بیان اینکه کارگاههایی در این نمایشگاه برگزار میشود، افزود: ۱۹۹واحد فناور و دانشگاهی در نمایشگاه شرکت کردند و صد سرمایهگذار نیز حضور دارند.
برومند خاطرنشان کرد: فناوریها در همه حوزهها ازجمله انرژی، آب، سلامت بیوتکنولوژی، محیط زیست در این دوره از نمایشگاه ارائه شده است.
معاون پژوهشوفناوری وزیر علوم گفت: نمایشگاه تقاضامحور «تستا» توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) برگزار میشود که میتواند محلی برای عرضه تقاضا باشد تا به واسطه فناوریهای داخلی و در آینده برطرف شود. برومند خاطرنشان کرد: نوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری زمینه سرمایهگزاری و اشتغال دانشبنیان را فراهم میکند.
وی گفت: در کشور نیاز داریم طرحهای کسب و کار دارای توجیه اقتصادی توسعه پیدا کند، ازاینرو طرحی مبنی بر اعطای گرنت را در نظر گرفتهایم.
برومند تصریح کرد: این گرنت مجموعا به میزان دو و نیم میلیارد تومان و حداکثر برای هر طرح ۲۵۰ میلیون تومان اختصاص مییابد.
وی گفت: همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی در این دوره از نمایشگاه درصدد برآمده است تا سهم موثری در فروش شرکتها داشته باشد.
معاون پژوهشوفناوری وزیر علوم افزود: 70 درصد هزینههای تجاریسازی با بهره 11 درصد را صندوق نوآوری و شکوفایی برای سرعت دادن به تجاریسازی طرحها در نظر گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ۴۰ درخواست امضای تفاهمنامه در ابتدای نمایشگاه تایید شده است.
دیدگاه تان را بنویسید