مقام ذیربط در سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ وجود سم آفلاتوکسین در مغزها و خشکبار مانده
مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند. به گزارش خبرآنلاین، عبدالعظیم بهفر افزود: این سم میتواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود. وجود لکههای کپکزده، بوی نامطبوع، مزه تلخ و چروکیدگی از نشانههای ظاهری آلودگی به آفلاتوکسین است. با این حال، تشخیص قطعی این سم تنها از طریق آزمایشهای تخصصی در آزمایشگاههای مواد غذایی ممکن است. به گفته او بررسیهای انجامشده نشان داده است که در برخی نمونههای آجیلهای فلهای و نگهداریشده در شرایط نامناسب، میزان آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید