از گوشه و کنار
ساماندهی شغلهای سیار تعریف شغل جدید نیست
رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران گفت: ساماندهی شغل های سیار تعریف شغل جدید نیست.
الهام فخاری، عضو و رئیس کمیته اجتماعی در جلسه صدوبیست و سوم شورای شهر تهران بهعنوان موافق طرح ساماندهی مشاغل سیار وبیکانون در شهر تهران صحبت کرد.
عضو کمیته اجتماعی در پاسخ به کسانی که معتقد بودند کمیته ساماندهی سالهای گذشته جلسهای نداشته است، گفت: «کمیته ساماندهی که سالهای قبل جلساتی برگزار نکرده بود در دوره پنجم شورا جلساتی را به همت فتاحیان و تحصیلی با کمیته اجتماعی برگزار و سعی کرده با لحاظ کردن حقوق ذینفعان مختلف به موضوع رسیدگی کند.»
فخاری درباره ساماندهی مشاغل سیار توضیح داد: «مسلم است بعضی از مشاغل در دورههای تاریخی و زمانی تعریفی نداشته است. مسائلی در دهههای سی و چهل معنادار بودند که الآن معنا ندارند. برای نمونه در قانون شهرداری آن زمان از چگونگی نگهداری احشام صحبت شده درصورتیکه الآن موضوعیت ندارد. وی معتقد است باید شرایط جدید را پذیرفت و برای ساماندهی آن برنامه داشت: شغلهایی هست که ده بیست سال قبل وجود نداشته اما با توسعه فناوری و این شغلها ایجادشدهاند و باید قبول کنیم شرایط جدیدی در شهر هست و از این زاویه به موضوع نگاه کنیم آنچه تهدید بهحساب میآید به فرصت تبدیل شود و این از راه ساماندهی شرایط ممکن است. رئیس کمیته اجتماعی گفت: در این طرح ما با ساماندهی مشاغل سیار و بیکانون مواجه هستیم. این موضوع در مصوبات قبلی وجود نداشته است. جلساتی را کمیته اجتماعی با کمیته مشارکت مردمی برای ارائه مصوبه داشته. اینکه اصلاحیهای در این مورد باشد یا پیشنهاد جدیدی مطرح شود. ما ظرفیتهای جدیدی را که از قبل فعال نبوده یا کم تعداد بوده باید موردتوجه قرار بدهیم. اینکه به موضوعی ورود نکنیم واقعیتی را که در شهر هست انکار نمیکند. بخشهای مختلف توسعه پیداکردهاند اما متولی مشخصی ندارد، ساماندهی نمیشود و در مؤسسات مختلفی کسی پاسخگوی مسائل آن نیست. فخاری گفت: ساماندهی مشاغل لزوماً تعریف شغل جدید نیست، شیوه عرضه و ارائه است. ازنظر صنفی و شغلی، شغل جدید نیست. میشود با استفاده از ظرفیتهای مدنی و مردمی شورا با اصناف مذاکره کرد و بین نهادی موضوع را حلوفصل کرد.
اعلام جزئیات پرداخت نقدی جاماندگان «بسته حمایتی»
معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی با اعلام اتمام زمان ثبت پیامکهای اعتراضی برای جاماندگان بستههای حمایتی، جزئیات پرداخت این بستهها را تشریح کرد.
رحیم اردلان درباره آخرین آمار پیامکهای ارسالشده از سوی افراد جامانده از دریافت بستههای حمایتی اظهار کرد: تا روز 17 بهمن که بهعنوان آخرین مهلت ارسال پیامکها تعیین شده بود، 3 میلیون و 71 هزار و 500 نفر در دو سامانه #8*142* و #8*1420* ثبت شده است.
وی تصریح کرد: فرایند بررسی اعتراضات ثبتشده از سوی جاماندگان بسته حمایتی از 23 بهمن آغاز خواهد شد و قرار است در یک بازه زمانی تا 29 بهمن وضعیت افراد جامانده از بسته حمایتی مشخص شوند و در نهایت اسامی افراد که مشمول طرح باشند به وزارت رفاه ارسال خواهد شد.
اردلان یادآور شد: پس از ارسال اسامی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پس از تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه، رقم ریالی خانوادههایی که مستحق بسته حمایتی باشند، واریز خواهد شد.
معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: از 17 بهمن فعالیت دو سامانه اشارهشده، متوقف شده و در واقع هیچ اعتراضی از این تاریخ به بعد ثبت نخواهد شد.
وی گفت: هماکنون نمیتوان اعلام کرد که از بین 3 میلیون و 71 هزار و 500 نفری که اعتراض خود را ثبت کردهاند چه تعداد بسته حمایتی خود را دریافت میکنند و باید منتظر ماند تا اعتراضات بررسی و در نهایت اعلام شود که از طریق شماره تلفن همراه خانوادهها به آنها اطلاعرسانی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید