بازدید شبانه از نقاط آسیب‌خیز سطح شهر تهران

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به همراه تمامی مدیران ستادی این معاونت، در 4 تیم از سطح شهر تهران بازدید کردند.

ولی‌الله شجاع پوریان ضمن بازدید میدانی شبانه از محله هرندی، از نزدیک آسیب‌های اجتماعی این محله را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. شجاع‌پوریان و تیم همراه در محدوده میدان شوش حضور یافتند و از آسیب‌های اجتماعی محله هرندی و از نزدیک وضعیت آسیب‌های اجتماعی این محله را با حضور کارشناسان مربوطه ارزیابی کرد. 

همزمان سه تیم دیگر از مدیران نیز از مناطق مختلف دیدن کردند.تیم مدیریتی متشکل از محمد میرزایی مشاور و مدیر حوزه معاونت اجتماعی وفرهنگی، زینب نصیری مدیرکل سلامت، محمدصادق حسنی سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران و علی صادقی معاون سازمان خدمات اجتماعی از نزدیک در جریان نحوه ارائه رسیدگی به مددجویان مرکز خدمات اجتماعی لویزان قرار گرفتند و هم‌چنین از برنامه های شادستان در مناطق 1 و 4 بازدید کردند.

هم‌چنین تیم دیگری متشکل از ابوالفضل رفیع مدیرکل فرهنگی، سیدرحیم ابوالحسنی مدیرکل مطالعات و جعفر رحمان‌زاده مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در مناطق 5  و 22 حضور یافتند و از زیرساخت‌های خدمات اجتماعی  و شادستان این مناطق دیدن کردند.

مرتضی توکلی مدیرکل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی و گروه همراه نیز ضمن حضور در برج میلاد به بازدید از برنامه‌های شب استان‌ها و شب فرهنگی کرمانشاه پرداختند.

لازم به ذکر است؛ برابر دستور شجاع‌پوریان، مقرر شد گزارش بازدیدهای صورت گرفته بررسی و در قالب مصوبات به حوزه‌های مربوطه جهت اقدام و رفع کاستی‌های موجود ارجاع شود. 

    


رئیس اورژانس اجتماعی:

۹۵ درصد خشونت‌های خانگی از طرف مردان است

رئیس اورژانس اجتماعی کشور با بیان این‌که خشونت خانگی رتبه دوم را پس از کودک آزاری دارد، گفت در تماس‌هایی که با اورژانس اجتماعی صورت می‌گیرد ۹۰ تا ۹۵ درصد خشونت از طریق مردان به زنان است.

رضا جعفری درباره خشونت علیه زنان اظهار کرد: آمار ما نشان می‌دهد خشونت خانگی رتبه دوم پس از کودک آزاری را در کشور دارد و در دنیا هم از هر ۴ زن یک زن در معرض خشونت است.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور با بیان این‌که خشونت علیه زنان در کشور ما دلایل گوناگونی دارد، گفت: یک دلیل آن نابرابری قدرت در جامعه است. در حوزه شغلی، تحصیلی و قدرت نابرابری وجود دارد. بخشی از آن هم به دلیل نابرابری فرهنگی است. در جامعه سنتی که مرد سالاری حاکم است باورهای فرهنگی غلطی درباره زنان وجود دارد. وی درباره میزان تماس‌ها با اورژانس اجتماعی در زمینه خشونت و همسرآزاری گفت: در تماس‌هایی که داریم، همسرآزاری از سوی مردان به زنان است و ۹۰ تا ۹۵ درصد خشونت از طریق مردان به زنان است. خشونت از زنان به مردان واکنشی است و بیشتر تلافی‌جویانه و دفاع از خود است. البته این موضوع در همه جای دنیا نیز همین‌گونه است و نباید فراموش کرد که بسیاری از خشونت‌ها گزارش نمی‌شود.