تهدید ویروس «کریمه کنگو» شروع شد
معاون سلامت دامپزشکی هرمزگان گفت: همزمان با آغاز فصل گرما احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو هم افزایش مییابد و بنابراین شهروندان گوشت قرمز را از مراکز مجاز تهیه کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کامبیز امجدی افزود: ویروس بیماری که در خون و بافتهای بدن حیوان مبتلا وجود دارد، از راههایی همچون شاخ بری، پشم چینی، کشتار دامهای آلوده، گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده به انسان منتقل میشود.
دیدگاه تان را بنویسید