خیز قابل توجه آمار ابتلا و فوتیهای کووید۱۹ در تهران
۱۶۲ جانباخته کرونا در ۲۴ ساعت
طی 24 ساعت دو هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شدند و مجموع ابتلا به این بیماری در کشور به ۲۲۵ هزار و ۲۰۵ نفر رسید.
دیروز سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسید. همچنین ۱۸۶ هزار و ۱۸۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۳۰۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری ضمن تاکید بر لزوم رعایت موارد بهداشت فردی و اجتماعی و فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به ویژه در تجمعات و اماکن عمومی، گفت: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
افزایش ابتلا در تهران
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: خیز قابل توجهی در آمار موارد بیماری در تهران داریم که نگرانکننده است. بیتردید این افزایش آمار بازتاب عملکرد ما در بحث بازگشاییها و رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
لاری بر پیوستن به پویش «من ماسک میزنم» تاکید کرد و گفت: یافتههای علمی فعلا بهترین راه برای پیشگیری از بیماری را استفاده از ماسک معرفی کردهاند.
روند صعودی کرونا در ۱۱ استان کشور
بر اساس گزارش اپیدمیولوژی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، در هفته اخیر، روند کشوری کووید-۱۹ دارای تغییرات مختصر صعودی است و از طرفی هم روند صعودی یا شروع پیک در ۱۱ استان گزارش شده است.
بنابر گزارش کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، در روند کشوری بیماری، تغییرات مختصر صعودی مشاهده میشود. روند ثبات با تغییرات مختصر صعودی در هفت استان (هرمزگان، کردستان، لرستان، خراسان جنوبی، کرمان، چهارمحال و بختیاری و تهران) دیده شد. روند ثبات با تغییرات مختصر در سه استان (یزد، خوزستان و البرز) مشاهده شد. روند صعودی یا شروع پیک در ۱۱ استان (زنجان، آذربایجان غربی، ایلام، اصفهان، قزوین، فارس، خراسان رضوی، قم، گلستان، گیلان و مازندران) مشاهده شد. به نظر میرسد پنج استان (کرمانشاه، بوشهر، آذربایجان شرقی، سمنان و مرکزی) اخیرا پیک اپیدمی را تجربه کردهاند. در پنج استان (اردبیل، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و همدان) ناسازگاری دادهها اجازه تحلیل درستی از وضعیت اپیدمی را نمیدهد. باید مدنظر داشت که یک استان میتواند چندین پیک منحنی را تجربه کند.
بنابر اعلام کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، همچنین ۱۵ کشور اول جهان از نظر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در هفته منتهی به ششم تیر ماه ۱۳۹۹، شامل آمریکا، برزیل، روسیه، هند، انگلستان، اسپانیا، پرو، شیلی، ایتالیا، ایران، مکزیک، پاکستان، ترکیه، آلمان و عربستان سعودی است.
دیدگاه تان را بنویسید