روز جمعه، نماز جمعه تهران به امامت کاظم صدیقی برگزار شد ؛ در اثنای سخنرانی، گروهی از حاضران شروع کردند به سر دادن شعارِ «ظریف گورتو گم کن»!

عصر ایران در این باره  نوشت: فکر می کنید خطیب جمعه که دقایقی قبل خود و مخاطبانش را به «تقوای الهی» دعوت کرده بوده، به این فحاشی در مصلی چه واکنشی نشان داد؟

آیا گفت: عزیزان من! این گونه سخن گفتن در شأن یک مسلمان شیعه نیست؟  یا گفت: در سیره نبوی و علوی، فحاشی جایی ندارد و حاضران را به تاسی از نبی و ولی دعوت کرد؟

یا گفت: نماز جمعه، وحدت بخش است، نه وحدت‌شکن؛ بهتر است اختلافات جناحی تان در جایی دیگر دنبال کنید؟

یا گفت: من هم مانند شما انتقاد دارم ولی حرمت نماز جمعه و مصلی را حفظ می‌کنم و از شما هم می‌خواهم این گونه باشید؟  یا احیاناً سخنان رهبری درباره ظریف را یادآوری کرد که او را «فرزند انقلاب، متدین، امین، غیور، شجاع، باوجدان، دوست عزیر، دارای احساس مسوولیت » خوانده و تصریح کرده‌اند که به همراه همکارانش در مذاکرات 1+5 «آزمون خوبی از سر گذرانده است»؟

نه خیر! خطیب با تقوای جمعه، هیچ کدام از حرف‌هایی که انتطار می‌رفت یک امام جمعه عادل بگوید نگفت، بلکه در کمال شگفتی و بی پروایی در واکنش به «ظریف گورتو گم کن» گفت: من در مقابل این روحیه الهی عرشی عزتمندانه آحاد مردم احساس تواضع می‌کنم و زانو می‌زنم! 

باور کنید همین را گفت!  برایتان متأسفیم آقای کاظم صدیقی!

حتی درباره برخی پرونده‌ها که بی سر و صدا به حاشیه رفتند!