واکنش حقیقتپور به ادعای نفوذی بودن عامل ترور قاضی مقیسه و رازینی:
کلاهی و کشمیری نفوذی بودند، نه یک آبدارچی!
![کلاهی و کشمیری نفوذی بودند، نه یک آبدارچی!](https://static3.toseeirani.ir/thumbnail/mYKplwGyV7R0/xBsWioF62eYGs_ZiuP0zXEkSUM5jven1O2d9YtBDYwh4Apf5-3Cqf0000aXFzmU0PVyFofO-pmBd3-bDzxbFvkB0a5xZ0RyWlqtHOMgcePb5gjoGG0Z82g,,/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
فرمانده ارشد سپاه پاسداران در واکنش به ماجرای ترور دو قاضی دیوان عالی کشور و گمانهزنیها درباره رد پای «مجاهدین خلق» در این ترورها، به دیدهبان ایران گفت: کلاهی و کشمیری که عامل بمبگذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری بودند، نفوذی بودند نه یک آبدارچی.
منصور حقیقتپور، در توضیح بیشتر در این زمینه به خبرنگار دیدهبان گفت: کلاهی و کشمیری که عامل بمبگذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری بودند، نفوذی بودند نه یک آبدارچی. اساسا اقدامات هوشمندانه اطلاعاتی و امنیتی، چه به منظور وارد کردن ضربه به دشمن و چه برای جمعآوری اطلاعات، نیازمند دقت، برنامهریزی و شفافیت است. در این میان، ممکن است فردی در سالهای گذشته به هر دلیلی دچار مسالهای شده باشد یا انگیزهای پیدا کرده باشد که علیه جمهوری اسلامی اقدام کند، این موضوع قطعا با نفوذ متفاوت است.
به گفته وی، اساسا اقدامات هوشمندانه اطلاعاتی و امنیتی، چه به منظور وارد کردن ضربه به دشمن و چه برای جمعآوری اطلاعات، نیازمند دقت، برنامهریزی و شفافیت است. در این میان، ممکن است فردی در سالهای گذشته به هر دلیلی دچار مسالهای شده باشد یا انگیزهای پیدا کرده باشد که علیه جمهوری اسلامی اقدام کند، این موضوع قطعا با نفوذ متفاوت است. نمیتوان هر حادثهای را به نفوذ یا خرابکاری نسبت داد، بدون آنکه بررسیهای لازم انجام شود.
این فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: مسائلی مانند ترور قضات ارشد دیوان عالی کشور، نباید نظام را آسیبپذیر و ضعیف نشان دهد. این اقدامات معمولا توسط گروهی محدود از افراد فرصتطلب یا نفوذی انجام میشود، اما نباید اجازه دهیم این تلاشها چهره نظام را خدشهدار کند.
رسانهها نباید با مطرح کردن موضوع نفوذ به چهره نظام لطمه بزنند
اگر یک فرد نفوذی در جایگاهی قرار بگیرد که دسترسی فوقالعادهای داشته باشد، اقدامات بزرگتر و گستردهتری انجام میدهد و خود را هم به خطر نمیاندازد، اما در ترور اخیر، عامل به شهادت رساندن قضات ارشد کشور، خودکشی کرد. ضمن این که اگر یک نفوذی در ردههای بالا بخواهد خودکشی کند، از سیانور استفاده میکند یا به گونهای دیگر عمل میکند؛ بنابراین، نمیتوان هر حادثهای را به نفوذ یا خرابکاری نسبت داد، بدون آنکه بررسیهای لازم انجام شود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مساله نفوذ، موضوع جدیدی نیست و البته دامن زدن به آن هم جدید نیست. در زمان ترور اسماعیل هنیه نیز چنین مسائلی مطرح شده بود. نفوذ یک فرآیند پیچیده است که نیاز به هوشیاری و اقدام قاطع دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی دارد.
وی با تاکید بر این که رسانهها نباید با مطرح کردن موضوع نفوذ به چهره نظام لطمه بزنند، خاطرنشان کرد: دستگاههای اطلاعاتی باید با جدیت و دقت عمل کنند تا هیچگونه شکافی برای نفوذ ایجاد نشود، اما نکته مهم این است که نباید با هر اقدام یا حادثهای، نظام را آسیبپذیر و بیثبات نشان داد. چنین رویکردی به معنای زیر سؤال بردن امنیت کشور است و پیامدهای منفی به همراه دارد.
دیدگاه تان را بنویسید