معاون حقوقی رئیسجمهور:
«ظریف» از افتخارات ملی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دکتر ظریف از دید بنده اگر این غبارها و این چیزها کنار برود و برخی از تنگ نظریها و برخی بداخلاقی کنار برود حتما در کنار دیگر شخصیتهای ملی ما روزی که غبارها فرو بنشیند از قهرمانان ملی و از افتخارات ملی خواهند بود. همچنان که خاتمی عزیز و کروبی عزیز ما خواهند بود و بعضا در بی مهری هستند، خواهش میکنم که شخصا این کار را انجام دهید و بعدا در برنامهها با مردم صحبت کنید و با مخالفان دکتر ظریف.
به گزارش ایلنا، مجید انصاری به مناسبت آغاز دهه فجر با حضور در استودیو گفتگوی ویژه خبری به اقدامات، عملکرد و دستاوردهای دولت چهاردهم پرداخت.
وی گفت: احیای بحث وفاق هم در گفتار و هم در عمل، اولین کار بزرگ رئیسجمهور در دولت چهاردهم است. انصاری در مورد مطالبات مردم تصریح کرد: انتظارات مردم به حق است و ما الان مشکلات فراوانی بخصوص در عرصه اقتصاد و معیشت داریم. برخی از این مشکلات، مشکلات ساختاری و ریشهای و مزمن است، به ویژه در مسئله اقتصاد، برخی از اینها در اثر احیانا کاستیها و عوامل خارجی موثر بر عرصه اقتصاد ما تحمیل شده است و مشخصا مسئله تحریم ها، بالاخره ما به هر دلیل مشکلاتی در تعامل با دنیا داشتیم و داریم، بخشی از آن مربوط به ماهیت انقلاب اسلامی ماست، ما داریم هزینه استقلال خواهی خودمان را میدهیم، ما داریم هزینه این که نخواستیم زیر یوغ آمریکا و قدرتها باشیم، می دهیم. به هرحال جنگ را بر ما تحمیل کردند، هشت سال و فرصت طلایی اول انقلاب که امام بود، با آن کاریزمای شخصی و نفوذ کلمه، مردم با انرژی انقلاب بودند این فرصت هشت ساله را از امام و مردم گرفتند و ملت را درگیر جنگ کردند و بعد از جنگ مسائل دیگری. به هرحال بخشی از آن مربوط به اینها میشود و بخشی هم مربوط به مسائلی میشود که ما در نحوه تدبیر و حکمرانی دچار مشکلاتی بودیم و هستیم. وی ادامه داد: بخشی از سفره مردم مربوط میشود به مدیریت اقتصاد به طور خاص یعنی کشاورزی، یعنی صنعت، یعنی تولید، اشتغال و امثال اینها، که دولت مشغول است و اقداماتی دارد میکند ولی عوامل موثر غیر اقتصادی که اقتصاد را تحت تاثیر خودش قرار داده، صرفا در اختیار دولت نیست، مجموعه نظام باید پای کار بیاید و معبرگشایی کنند وقتی که من صحبت از تحریم می کنم به این معنا نیست که ما بگوییم در برابر تحریم تسلیم شویم، ولی حتما بین کشوری که انواع تحریمها بر او تحمیل شده با کشوری که هیچ تحریمی بر او تحمیل نشده، اقتصادشان متفاوت است ما الان در یک رقابت با کشورهای همسایه هستیم و در رقابت هم بودیم قرار هم بوده در افق چشم انداز بیست ساله که ۱۴۰۴ هست، ما قدرت اول اقتصادی، علمی، فناوری، منطقه باشیم از سال ۸۴ آغاز سند چشم انداز بوده، باید ببینیم امروز در آن نقطه هستیم یا نیستیم و اگر نیستیم چرا نیستیم؟
وی درمورد افایتیاف نیز گفت: اجمالا بحث FATA که دوستان میفرمایند اگر ما بپیوندیم تحریمها را نمیتوانیم دور بزنیم از این دوستان سوال میکنم میتوانند یک تاریخی برای تحریمها تعیین کنند، کشور و مردم تا کی، دو سال دیگر، پنج سال دیگر، ۴۰ سال دیگر تا کی در این تعلیق و سرگردانی باشند؟ ما این طرف را نمیخواهیم تدبیر کنیم و از این بن بست تحمیلی خارج کنیم کشور را، از تحریم تحمیلی خارج کنیم کشور را، من نمیگویم تسلیم شویم، ولی بالاخره کشورهای زیادی با آمریکا درگیر بودند با غربیها درگیر بودند، حتی مستقیم در آن جا کار نظامی میکردند، ویتنام، افغانستان ببینید، کشورهای مختلف را ببینید، در دنیا توقف در یک نقطه و عدم انعطاف، عدم ابتکار و بیرون بردن یک ملت و یک کشور از تحریمهای ظالمانهای که حکم جنگ را داشت، ما در جنگ چکار کردیم؟ در جنگ تحمیلی عراق به کمک این ابرقدرتها حمله کرد، بیست هزار کیلومتر از کشور ما را اشغال کرد، ما نشستیم و گفتیم نمیشود؟ ما نشستیم و گفتیم اسلحه ما با آن موازنه ندارد، جان مردم و بچههای شان و فرزندان شان تقدیم کردند و رزمندگان عقل و فکرشان را به کار گرفتند و جانشان را به کف دست گرفتند و خارج شدند از بن بست عدم موازنه تجهیزاتی و تسلیحاتی و در نهایت در جنگ، سرافرازانه خارج شدیم. البته در جنگ در یک نقطهای رسیدیم که همان رزمندگان جان برکف خدمت امام نامه نوشتند و گفتند ادامه جنگ میسر نیست، مرحوم آیت الله رفسنجانی با نهایت فداکاری خدمت امام رفت و گفت شما فرمودید تا آخرین نفر و سنگر، شما رهبر هستید نشکنید. اجازه دهید من این کار را انجام دهم و شما دستور دهید من را اعدام کنند ولی مسئله کشور حل شود، امام، امام صداقت بود و صادقانه فرمود قرار است که اگر جنگ را پایان دهیم، خود من پایان دهم و انتقادی اگر وارد شود بر خود من وارد شود، امام کار شجاعانه مهمتر از اصل انقلاب انجام داد و کشور را از بن بست خارج کرد و این کار امام ماندگار شد. امروز هم ما خوشبختانه کشورمان ساختار پویا دارد و مقام معظم رهبری بارها بعد از رحلت حضرت امام این بن بست شکنیها را کردند و ظرفیت انقلاب بالاتر از این حرف هاست که ما در یک جا در بن بست و در مخمصه گیر کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید