رئیس‌جمهوری گفت: ایجاد امید سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات دولت است چرا که معتقدیم وجود نشاط و امید، مشارکت عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی را به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، ابراهیم رئیسی در یازدهمین جلسه مشترک هیأت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از دغدغه‌های نمایندگان خبرگان، گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در عرصه داخلی و خارجی ارائه کرد و با بیان اینکه همه بخش‌ها موظفند برای ایجاد امید در جامعه تلاش کنند؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه هدف دشمن القای یاس و ناامیدی در بین مردم ماست، دولت مصمم است با تقویت سرمایه اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه با این حربه دشمنان مقابله کند و امیدواریم با اقداماتی که در دستور کار ماست و با لطف پروردگار و همت مسئولان و همراهی مردم این امر محقق شود.

در یازدهمین جلسه مشترک هیأت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری موضوعاتی همچون راهکارهای حضور حداکثری مردم در انتخابات، مشکلات اقتصادی، معیشتی و توزیع عادلانه ثروت، کنترل نقدینگی و ناترازی بانک‌ها، تسریع در اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه، کاهش تورم، گسترش عوامل ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرین در جامعه، ساماندهی فضای مجازی و جلوگیری از بسترهای فسادزا، مسئله عفاف و حجاب و برخی ناهنجاری‌های اجتماعی، رفع تبعیض، تحکیم روابط خارجی به ویژه با کشورهای منطقه و همسایگان، بسط عدالت اجتماعی، تبیین دستاوردهای دولت و نظام در این جلسه مطرح شد.

تاکید   رئیسی  بر   اولویت ‌بخشی  عفاف  و  حجاب   در   دستگاه‌ها 

رئیس‌جمهور همچنین در جلسه شورای اجتماعی کشور، گفت: حضور منظم و همراه با ایده مسئولان ارشد دستگاه‌ها در جلسات شورا و اولویت‌بخشی دستگاه‌ها در بخش‌های اداری در خصوص قانون عفاف و حجاب، دیگر اولویت شورای اجتماعی کشور است.

رئیسی اظهار کرد: اگر شورای اجتماعی بخواهد به صورت معمول کار کند، کار به جایی نمی‌رسد. این شورا باید به صورت چابک خود را تعریف کند و اگر سازمان خود را پهن کند درگیر کار سازمانی، تشکیلات و حقوق و دستمزد خواهد شد و دیگر به ماموریت اصلی خود که رفع آسیب‌های اجتماعی است کمتر توجه خواهد شد. وی در ادامه گفت: زمان گزارش دادن به شورای اجتماعی از سوی دستگاه‌ها باید بسیار محدود باشد تا این سازمان بتواند رصد بهنگام کند و ببیند دستگاه‌ها نسبت به انجام وظیفه‌شان چگونه عمل کرده‌اند و اگز آن‌چنان که باید عمل نمی‌کنند، مشخص شود مشکلشان چیست. رئیس قوه مجریه اضافه کرد: حضور افراد اصلی یا افرادی که صاحب اختیار باشند در جلسات بسیار ضرورت دارد.

رئیسی با بیان اینکه بودجه دستگاه‌های مسئول برای رفع آسیب‌های اجتماعی بودجه‌ای جدا از منابع و اعتبارات عمومی آنها نیست، یادآور شد: همه از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، سازمان زندان‌ها و دستگاه‌های مشابه باید رفع آسیب‌های اجتماعی را در متن همه برنامه‌هایشان دنبال کنند و سازمان برنامه و بودجه هم موظف است نحوه هزینه‌کرد بودجه این بخش را با دقت پیگیری و رصد کند.