رئیس‌جمهور فسادستیزی و پاکدستی را از مهم‌ترین رویکردها و شاخصه‌های دولت سیزدهم دانست و به همکاران خود تاکید کرد: برای صیانت از اعتبار دولت و جلوگیری از هجمه بهانه‌جویان، بر عملکرد اطرافیان و مجموعه تحت مدیریت خود نظارت دقیق داشته باشند.

به گزارش ایلنا، ابراهیم رئیسی در جلسه دیروز چهارشنبه هیات دولت، اقدامات انجام شده در یک سال اخیر برای مقابله با فساد و حذف بسترهای فسادزا از ساختار نظام اداری را موردتوجه قرار داد.

رئیس‌جمهور از همه دستگاه‌های اجرایی خواست همه تلاش خود را برای مهار تورم، ارتقای بهره‌وری با هدف افزایش کارآمدی دولت و دستیابی به رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال‌ واقعی و پایدار و تداوم روند فعال‌سازی واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور به کار گیرند.

وی تأکید کرد: همه دستگاه‌ها و بخش‌ها باید ارتقای بهره‌وری را با هدف افزایش کارآمدی دولت و دستیابی به رشد اقتصادی پیگیری کنند و هیچ دستگاهی نباید خود را از این مسئولیت مستثنی بداند.

رئیس جمهور رشد اقتصادی را در گرو افزایش سرمایه‌گذاری و بهره‌وری دانست و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی را مکلف کرد گزارشی از فعالیت سازمان بهره‌وری در پیگیری ماموریت‌هایش برای ارتقای بهره‌وری در کشور ارائه دهد.

رئیسی توجه به اقتصاد به عنوان مسئله اصلی کشور را مهم‌ترین مطالبه مقام معظم رهبری از دولت سیزدهم عنوان کرد و با تاکید بر لزوم مهار تورم در کشور تصریح کرد: نباید هیچ‌گونه اقدام تورم‌زا از سوی دستگاه‌ها صورت گیرد.

رئیسی رشد اشتغال را دیگر ماموریت مهم دولت عنوان کرد و اظهار داشت: ایجاد اشتغال‌ واقعی و پایدار از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری، شعار سال، تکلیف قانون و وعده دولت مردمی است که همه دستگاه‌ها باید آن را با احساس مسئولیت پیگیری کنند.

«کنترل فعالیت‌های غیرمولد بانک‌ها و جلوگیری از بنگاهداری آنها» و «تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی» از دیگر موضوعاتی مورد اشاره رئیس جمهور بود که به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صنعت ماموریت داد آنها را پیگیری کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش راه‌اندازی ۱۵۰۰ واحد اقتصادی در یک سال گذشته را خبری مسرت‌بخش و امیدآفرین برای مردم دانست و با تاکید بر تداوم روند فعال‌سازی واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور، اطلاع‌رسانی و تبیین این دستاورد را برای افکار عمومی ضروری خواند.

رئیسی با اشاره به اهمیت زیارت اربعین، از تلاش‌ها و زحمات دستگاه‌های مختلف برای خدمت‌رسانی به زائران عتبات عالیات قدردانی کرد و اظهار داشت: اربعین حرکت جهانی بسیار مهمی است که برکات فراوانی دارد، لذا همه بخش‌ها هر چه در توان دارند برای تسهیل زیارت و خدمت‌رسانی به زائران بسیج کنند.

رئیسی در عین حال به گزارش‌های دریافتی از نگرانی‌ها و مشکلات زائران اربعین در حوزه حمل و نقل اشاره کرد و از مسئولان وزارت کشور و وزارت راه خواست که با همکاری دیگر دستگاه‌ها، تامین وسایط نقلیه مورد نیاز زائران را با اولویت پیگیری کنند تا زائران برای تردد با مشکل مواجه نشود.

اراده ایران برای توسعه روابط با اندونزی در همه حوزه‌ها جدی است

 

رئیس جمهور دیروز همچنین در دیدار محمد شریف‌الدین، رئیس دیوان عالی اندونزی گفت: روابط حسنه تهران-جاکارتا در حوزه‌های مختلف می‌تواند به توسعه همکاری‌های سازنده دو کشور در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی منجر شود.

رئیسی در این دیدار، روابط دو کشور را دوستانه و رو به گسترش توصیف و با بیان اینکه اراده جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با اندونزی در همه حوزه‌ها جدی است، تاکید کرد: سطح فعلی روابط فیمابین متناسب با ظرفیت‌های موجود در دو کشور نیست.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: روابط حسنه تهران-جاکارتا در حوزه‌های مختلف می‌تواند به توسعه همکاری‌های سازنده دو کشور در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی منجر شود.

رئیسی با اشاره به رویکرد فعال اندونزی در سازمان‌های بین‌المللی، تقویت همکاری‌های دو کشور در نهادها و مجامع بین‌المللی را به عنوان یکی از زمینه‌های همکاری فیمابین مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: امروز نظام سلطه به نام دفاع از حقوق انسان‌ها بزرگترین ظلم را به جهان و بخصوص ملت‌های مسلمان روا می‌دارد و موضع مشترک حقوق‌دانان آزاد دنیا در برابر این ظلم آشکار نظام سلطه می‌تواند در تغییر وضعیت حقوق بشر در جهان موثر واقع شود.

رئیس دیوان عالی اندونزی نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان و دیدار با ابراهیم رئیسی، روابط دو کشور را دوستانه، صمیمی و رو به گسترش توصیف کرد.

محمد شریف‌الدین با ابراز علاقمندی کشورش برای ارتقای سطح تعاملات دو کشور در حوزه‌های مختلف، خواهان همکاری و استفاده از تجربیات جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری‌های مرتبط با امور حقوقی و قضائی شد.