نوری در گفتوگو با ایلنا:
لاریجانی و روحانی در مقابل مشکلات جامعه ساکت نمینشینند
یک نماینده مجلس، گفت: درخصوص اینکه لاریجانی و روحانی تصمیم به تشکیل حزب دارند یا نه، بیاطلاع هستم؛ اما با روحیاتی که از این دو نفر سراغ دارم، مطمئنم در مقابل آلام مردم و مشکلات جامعه بیتفاوت نمینشینند و فعال میشوند.
غلامرضا نوری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به پرسشی در خصوص آینده سیاسی علی لاریجانی و حسن روحانی رؤسای پیشین دو قوه که اکنون در سکوت خبری بهسر میبرند و اینکه این گوشهنشینی همیشگی خواهد بود یا خیر، گفت: من به تازگی ارتباط و تماسی نداشتم که از آخرین وضعیت مطلع باشم یا اگر احتمالا تصمیمی اخذ شده از آن اطلاع پیدا کنم، اما این دو نفر شخصیتهای مهم، تاثیرگذار و محبوب جامعه هستند و من معتقدم که روزبهروز بر محبوبیتشان اضافه میشود. وی ادامه داد: براساس آن مسئولیت شرعی و ملی که این دو نفر دارند، بعید میدانم که کنارهگیری کرده و در حاشیه بنشینند. حتما با توجه به احساس مسئولیتی که ما در آنها سراغ داریم در مواقع لزوم به صحنه آمده و جامعه را قطعا کمک میکنند. عضو فراکسیون مستقلین ولایی در واکنش به این سوال که «گروهی معتقدند کاهش مشارکت مردم در انتخابات تحت تاثیر عملکرد دولت گذشته بود که در کنار ردصلاحیتها عامل شکلگیری مجلس یازدهم و دولت سیزدهم شد، به نظر شما ممکن است با توجه به عملکرد این دو قوه شرایط تغییر کند؟، اظهار داشت: من مبنای سوال شما را قبول ندارم، اینکه گفته میشود افراد کمتری آمدند پای صندوق فقط به این خاطر که از عملکرد آقای روحانی گلهمند بودند، نظر دقیقی نیست. علت اساسی کاهش حضور این طیف پای صندوقهای رأی این بود که این افراد همفکر خودشان را در بین کاندیداها نیافتند به این علت که محدودیت و ریزش زیاد شده و انتخابات تقریبا یکوجهی شد و به نفع یک جریان شد؛ به خاطر همین مردم نیامدند.
وی افزود: البته ایراد و اشکالات جای خودش وجود دارد و همه به حق است اما اینکه مردم به این حد برسند که «دیگر این جریان به درد نمیخورد و ما نرویم پای صندوق» نه چنین نیست. اصلا از آن جریان کاندیدایی نبود که بخواهند بیایند، اگر کاندیدا بود و نمیآمدند آن وقت میشد این حرف را پذیرفت.
مرور 43 سال گذشته دردناک است
وی ادامه داد: اکنون وقتی که کنار هم میگذاریم و ۴۳ سال را مرور میکنیم خیلی دردناک است، آدم غصهاش میگیرد که بالاخره پس چه کسی خوب است؟ چه کسی باقی ماند؟ چرا اینطور است؟ آیا ساختار ما، مسئولیتهای ما و جایگاههای ما اشکال دارد؟ یا افراد اشکال دارند؟ چرا این اتفاقات به وجود میآید. نماینده مردم بستانآباد افزود: به نظرم این مساله یک چالش اساسی برای نظام است که هر روز دوستانش در حال پیاده شدن از این قطار هستند و تعدادشان کم میشود؛ نه اینکه خودشان پیاده میشوند به نوعی آنها را هُل میدهند. در آخر کار هم معلوم نیست چه کسی باقی خواهد ماند و یا اینکه جایگزین اینها چه کسی خواهد بود هم معلوم نیست، یک افرادی آمدند که آدم میگفت این دیگر آخرش است و تا آخر میماند اما خیلی سریع طی ۴ سال یا ۸ سال رفت ته صف و خیلی هم اوضاعش خراب شد. نوری گفت: این مساله یک داستان خیلی غمانگیزی است و حتما باید برای آن چارهای اندیشید و چتر انقلاب را گستردهتر و فضا را باز کرد وگرنه بعید است با این روش به نتیجه برسیم.
دیدگاه تان را بنویسید