رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی منتشر کرد؛
جزئیات ۱۴حمله اسرائیل به کشتیهای ایرانی
از حدود ۲ سال قبل تاکنون، مجموعا ۱۲ شناور ایران در ۱۴ نوبت در آبهای دریای سرخ و دریای مدیترانه هدف اقدامات تروریستی قرار گرفته است.
وب سایت نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ضمن اعلام مطلب فوق، جزئیات کشتیها و نفتکشهای ایرانی که در دو سه سال گذشته در دریای سرخ و مدیترانه مورد حمله اسرائیل قرار گرفتهاند را منتشر کرد.
در این گزارش آمده است: «مسئولیت بسیاری از این حملات را مقامات رژیم صهیونیستی تلویحا یا صریحا پذیرفتهاند که نشاندهنده رفتار شرارتبار این رژیم برای ناامنسازی خطوط حملونقل بینالمللی است. از آن جمله میتوان به گفتههای نتانیاهو نخستوزیر وقت اسرائیل اشاره کرد که در اسفند ۱۳۹۷ در یک پایگاه نیروی دریایی گفت: این نیرو «نقشی مهمتر» در مقابله با تحریم نفتی ایران بر عهده گرفته است!
او گرچه به ماهیت این اقدامات اشاره نکرد اما زیردریاییهای این رژیم و سایر تجهیزات این نیرو در ارتش اسرائیل را بخشی از توان نظامی در تقابل با ایران عنوان کرد تا تلویحا مسئولیت این موارد را برعهده گرفته باشد. در مورد کشتی ایرانی «ساویز» نیز همان زمان «نیویورکتایمز» و «العربیة» که وابستگی آنها به جریان رسانهای غرب مشخص است، عملیات صورت گرفته را به «کماندوهای اسرائیلی» منتسب کردند.
اسرائیل کوشیده جلوی مبادله نفت ایران را بگیرد
نکته آنکه؛ در همان ایام، «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» گفته بود: «تلآویو و واشنگتن مدتهاست درآمد نفتی ایران را چشمانداز خود قرار دادهاند و در همین راستا، اسرائیل با خرابکاری در تردد نفتکشهای ایرانی در دریای سرخ، کارزاری را برای ممانعت از دور زدن تحریمها پیش میبرد.
نورنیوز در گزارشی درباره حملات اسرائیل به کشتیهای ایرانی نوشت: در چنین فضایی نباید انتظار داشت که اگر به منافع دیگران صدمه وارد شد، طرف مقابل دست بسته مانده و هیچ اقدامی انجام ندهد. به بیان صریحتر؛ امنیت یا برای همه هست یا برای هیچکس نیست
چندی بعد نیز «وال استریت ژورنال» به نقل از منابع خود در گزارشی مفصل به صدمه دیدن این ۱۲ شناور ایرانی اشاره کرد و نوشت: اسرائیل با این حملات کوشیده است جلوی مبادله نفت ایران را بگیرد. این شواهد و اعترافات اما در حالی رقم خورد که در همین مدت کوچکترین واکنشی نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی از سوی کشورهای غربی و حتی نهادهای مسئول بینالمللی نشان داده نشده است. در یکی دو هفته اخیر نیز طی یک سناریوی طراحی شده با پیوست رسانهای مفصل، دروغپردازی جدیدی علیه ایران با هدف ایرانهراسی و ناامننمایی آبهای خلیج فارس و دریای عمان به عنوان یکی از راهبردیترین آبراههای بینالمللی صورت گرفت تا از این رهگذر دو هدف مدنظر غربیها تامین شود.
اول؛ تشدید فشار بر ایران برای پذیرش خواستههای زیادهخواهانه و غیر منطقی ایالات متحده در فرآیند مذاکرات برجامی از طریق اجماعسازی بینالمللی با بازیگری مستقیم تلآویو، لندن و واشینگتن. دوم؛ توجیه و اقناع افکار عمومی برای صدمه زدن به منافع ایران و توجیه رفتارها و اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی.
امنیت یا برای همه یا برای هیچ کس
طبعا در چنین فضایی نباید انتظار داشت که اگر به منافع دیگران صدمه وارد شد، طرف مقابل دست بسته مانده و هیچ اقدامی انجام ندهد. به بیان صریحتر؛ امنیت یا برای همه هست یا برای هیچکس نیست.
غرب باید متوجه این مسئله باشد که دنیای امروز با گذشته تفاوت پیدا کرده و ملتها و دولتهای مستقل قرار نیست زیر بار تجاوز آنها ساکت بمانند و با وجود همه رفتارهای غیر قانونی و قلدرمآبانه آنها هیچ واکنشی از خود نشان ندهد.
عبور از قواعد پذیرفتهشده بینالمللی و بهرهگیری از ابزارهای خصمانه چون ترور، خرابکاری و تجاوز به حقوق دیگران برای تحقق اهداف سیاسی، سالهاست که تاثیر خود را از دست داده و به طور قطع تداوم اقداماتی از این دست تنها به افزایش تنش و صدمه خوردن پدیدآورندگان آن منجر خواهد شد.»
وزیر جنگ اسرائیل روز گذشته در جمع نظامیان در مرز اسرائیل با لبنان مدعی شد که در صورت ادامه حملات از سوی ایران، واکنش اسرائیل به ایران وارد مراحل تازهای خواهد شد
تهدید تازه گاتز
گزارش نورنیوز در پی آن منتشر میشود که اسرائیل موکدا ایران را درباره حمله پهپادی هفته گذشته به نفتکش خود در آبهای خلیج متهم کرده است. در آن حمله دو خدمه انگلیسی و رومانیایی نیز کشته شدهاند. انگلیس، آمریکا، رومانی، کانادا و شماری کشورهای دیگر نیز ایران را متهم کرده و برخی از آنها در این باره علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد نامه نوشتهاند.
اسرائیل علاوه بر اینها طی روزهای اخیر چندین بار ایران را تهدید کرده است. بنی گاتز، وزیر جنگ اسرائیل روز گذشته در جمع نظامیان در مرز اسرائیل با لبنان مدعی شد که «در صورت ادامه حملات از سوی ایران، واکنش اسرائیل به ایران وارد مراحل تازهای خواهد شد.»
به گزارش تایمز اسرائیل، او گفت: اگر دشمنان به معادلاتی عادت کردهاند که تا حال در جریان بوده، این معادلات ممکن است تغییر کند.
وی مدعی شد اسرائیل در برابر تعرض به خود «دست به روی دست نخواهد گذاشت.»
همزمان، اسحاق هرتسوگ، رئیس جدید اسرائیل در نخستین بازدید در این مقام از پایگاه نیروی دریایی اسرائیل در بندر حیفا هشدار داد که تلاشهای ایران در هفتههای اخیر برای ضربه زدن به اسرائیل، پاسخی دردناک خواهد گرفت.
نحوه مواجهه با ایران طی هفتههای اخیر یک بار دیگر هم منجر به مشاجره لفظی نفتالی بنت، نخست وزیر فعلی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق اسرائیل شد که هر دو یکدیگر را متهم به کوتاهی در قبال ایران میکنند.
با طرح اتهامات امنیت دریایی علیه ایران، بنت با جدیت در حال رایزنی با متحدان اسرائیل برای فشار بیشتر بر ایران است. دفتر وی روز گذشته اعلام کرد که وی با ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا در آمریکا دیدار کرده است. بنا براین اعلام، افزایش همکاری اطلاعاتی و امنیتی میان اسرائیل و آمریکا و مسئله ایران از محورهای این گفتوگو بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید