روحانی:
دولت تلاش میکند مانع ناامنی روانی و بیثباتی اقتصادی کشور شود
رئیسجمهوری با بیان اینکه دشمن از نرسیدن به هدف خود در توقف اقتصاد ایران عصبانی است و میخواهد در این چند هفته امواج منفی به اقتصاد بفرستد، گفت: دولت با همه سختیها، تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا مانع ناامنی روانی و جلوگیری از بیثباتی فضای اقتصادی کشور شود.
حسن روحانی دیروز در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با تاکید بر اینکه این موفقیت بزرگ در سایه مقاومت و ایستادگی ملت ایران و سیاستها و تدابیر اتخاذ شده بدست آمد، اظهار داشت: از جمله اهداف مهم دشمن در این جنگ اقتصادی بر هم زدن آرامش جامعه و امنیت خاطر مردم بوده اما دولت با همه سختیها، تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا مانع ناامنی روانی و جلوگیری از بیثباتی فضای اقتصادی کشور شود.
رئیسجمهوری گفت: آنها که در طول دو و نیم سال اجرای سیاست ضدایرانی فشار حداکثری نتوانستند به هدف متوقف کردن اقتصاد ایران برسند امروز از آرامش و روند بهبود در اقتصاد ایران عصبانیاند و میخواهند در این چند هفته امواج منفی به اقتصاد بفرستند.
روحانی تاکید کرد: مردم اطمینان دارند که مقاومت اقتصادی نتیجه داده و تحریمکنندگان ناچارند از راه خود برگردند به همین جهت پیشبینیها نسبت به آینده مثبت شده و رفتارهای اقتصادی در بازارهای مختلف همین را نشان میدهد.
رئیسجمهوری ایجاد نگرانی نسبت به آینده کشور و برهم زدن آرامش روانی مردم دقیقا بازی در میدان دشمن خواند و تصریح کرد: اگر چه این سختیها و مشقات در دوره شیوع کرونا مسیر را برای دولت ناهموارتر میکرد اما نسبتا توانسته این موضوع را نیز خنثی کند و از این نظر همه باید مراقب اقدامات و اظهارات خود باشند که آرامش فضای اقتصادی کشور و امنیت خاطر مردم مورد خدشه قرار نگیرد.
دراین جلسه مباحث مربوط به نهایی کردن قانون بودجه مطرح شد و رئیسجمهور با اشاره به محورهای اصلی بودجه سال آینده کشور گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، راه را برای تحرک کشور در مسیر پیشرفت و توسعه زیرساختها باز میکند.
روحانی اظهارداشت: حفظ و تقویت روند توسعه کشور و همزمان حمایت از قشرهای ضعیف مبنای اصلی تدوین بودجه در سال آینده بوده و با تلاشهای صورت گرفته در سال جاری و ریلگذاریهای انجام شده میتوانیم افق پیش روی اقتصاد کشور و معیشت مردم را روشن تر و رو به بهبود ترسیم کنیم.
رئیسجمهوری افزود: امیدواریم با برطرف شدن برخی تنگناها، مسیر توسعه کشور در سال آینده آهنگ پرشتابتری به خود گیرد.
روحانی متکی نبودن به نفت در بودجه جاری سال آینده را از دیگر متغیرهای مثبت این بودجه برشمرد و گفت: دولت با محاسبات دقیق و با توجه به تجارب بدست آمده در فرایند مقابله با تحریم های سخت اقتصادی تحمیل شده به کشور، برنامهریزیهای لازم را انجام داده که این امر دستاورد بزرگی است.
شهرهای قرمز با همکاری مردم وارد شرایط مناسبتری میشوند
رئیسجمهور با اشاره به موفقیتآمیز بودن اجرای طرح جامع مقابله با کرونا اظهار امیدواری کرد: با تداوم همکاریهای مردم در رعایت دستورالعملهای بهداشتی به سرعت شهرهای مختلف از وضعیت قرمز به شرایط مناسبتری وارد شوند.
روحانی دیروز همچنین در جلسه کمیتههای تخصصی ستاد مقابله با کرونا پس از گزارش کمیته اطلاعرسانی، ضرورت فرهنگسازی و اطلاعرسانی مستمر به مردم برای رعایت موارد بهداشتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: رعایت نشدن شیوهنامههای بهداشتی موجب محدودیتهای دیگری خواهد شد که میتواند به زندگی مردم آسیب برساند از این نظر رعایت دستورالعملها اصلی مهم در تامین سلامت مردم و در عین حال اصلی موثر در تامین زندگی و معیشت مردم است.
رئیسجمهوری پس از گزارش قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا درخصوص وضعیت اجرای محدودیتها و اعمال جرایم تصریح کرد: قرارگاه فرماندهی باید درباره اعمال جرایم و اعلام آن به افکار عمومی با جدیت فعالیت کند و در این زمینه هیچ اهمالی پذیرفته نخواهد بود.
در این جلسه کمیته بهداشتی و درمانی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره افزایش تستها و هماهنگی بین دستگاههای ذیربط به منظور غربالگری وسیع و همچنین در خصوص استفاده از دستگاههای جدید در انجام تستهای سریع گزارشی ارائه کرد.
کمیته امنیتی و اجتماعی نیز درباره ردیابی شهروندان مبتلا به کرونا با استفاده از تجهیزات و فناوریهای نو و همکاری وزارت ارتباطات در این زمینه و نیز اعمال جرایم گزارشی ارائه داد.
رئیسجمهوری پس از این گزارش تاکید کرد: اعمال جرایم زمانی میبایست صورت گیرد که هویت فردی که قرنطینه را رعایت نکرده است کاملا با اسناد معتبر از جمله کارت ملی تطبیق داده شود.
در این جلسه کمیته امنیتی و اجتماعی همچنین گزارشی از راههای موثر در کاهش ترددها و تجمعها ارائه داد و درخصوص تداوم اعمال محدودیت تردد در ساعت ۲۱ لغایت ۴ صبح در شهرهای نارنجی بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت بحث و بررسی صورت گرفت.
در این جلسه پس از گزارشی درخصوص وضعیت ابتلا و شیوع بیماری در شهرهای مختلف کشور مقرر شد از روز شنبه هفته آینده محدودیتها در شهرهایی که از ابتدای آذرماه از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی رسیدهاند، مطابق وضعیت نارنجی تعریف شده در طرح جامع مقابله با کرونا اعمال شود.
در این جلسه همچنین آخرین وضعیت روند بیماری در سطح کشور مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس گزارش ارائه شده از مجموع ۱۶۰ شهری که از یکم آذر ماه جزو شهرهای قرمز قرار داشت، حدود ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۰۶ شهر هم در وضعیت زرد قرار خواهند داشت.
دیدگاه تان را بنویسید