در سی و یکمین جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحد کار نمونه کشور صورت گرفت؛
اهدای حمایل و تندیس افتخار به کارگر و واحد کار نمونه کشوری از خوزستان
در سی و یکمین جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحد کار نمونه کشور، حمایل و تندیس افتخار به کارگر و واحد کار نمونه ملی از خوزستان اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از کارگر و واحد نمونه ملی خوزستان در سی و یکمین جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحد کار نمونه کشور، تقدیر شد.
در این مراسم که دیدار کارگران و واحدهای کار نمونه از طریق ویدئو کنفرانس با رهبر معظم انقلاب اسلامی میسر شد، مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه تنی چند از مسئولین حضور داشتند.
ارسلان غمگین، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در حاشیه این مراسم برتری کارگر نمونه و واحد کار نمونه به صورت همزمان برای خوزستان را افتخاری برای استان دانست و گفت: تلاشهای شایان ذکری در ۶ ماهه دوم سال ۹۸ با حمایت مقام عالی و محترم وزارت متبوع و حمایتهای بی دریغ استاندار خوزستان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان رخ داده که نتایجی چون، کسب رتبههای متعدد، ارتقا رتبه اداره کل، کسب مقامهای برتر در موضوعات گوناگون و در نهایت انتخاب کارگر و واحد کار نمونه کشوری از خوزستان از آن جمله است.
وی افزود: مدیر عامل کشت و صنعت امام خمینی( ره) یکی از خوشنام ترین و توانمند ترین مدیران استان است که اکنون به درستی به عنوان واحد کار نمونه از سوی وزارت متبوع انتخاب شده است.
ناصر مجدی، مدیر عامل شرکت کشت صنعت امام خمینی یکی از واحدهای کار نمونه ملی از خوزستان نیز تقدیرنامه و تندیس خود را از دستان محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان دریافت کرد.
وی متولد سال ۱۳۲۸ از اهواز و دارای مدرک کارشناسی شیمی و کارشناسی ارشد از دانشگاههای معتبر خارج از کشور است که از سال ۱۳۵۷ در شرکت کشت و صنعت کارون مشغول به کار شده و از سال ۱۳۸۰ تا کنون قریب به ۱۹ سال مدیر عاملی شرکت کشت و صنعت امامخمینی ( ره) را به عهده دارد.
کشت و صنعت امام خمینی یکی از واحدهای شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است و اولین شرکت توسعه نیشکر است که از حدود ۲۱ سال پیش راه اندازی شده است.
این شرکت در سال ۱۳۷۸ به بهره برداری رسید و تا سال ۱۳۸۲ به حداکثر ظرفیت خود رسید. کل اراضی شرکت حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار است و ۱۲ هزار و ۸۵۰ هکتار آن قابل کشت است. سالیانه دو هزار هکتار از اراضی این شرکت به زیر کشت می رود.
ظرفیت کارخانه دریافت ۱۰ هزار تُن نیشکر در روز است و برای دریافت یک میلیون تُن نیشکر در دوره بهره بردای پیش بینی شده است. و امکان افزایش ظرفیت کارخانه تا یکمیلیون و سیصد هزار تُن وجود دارد.
مدیرعامل کشت و صنعت امام خمینی در آیین دریافت تندیس واحد نمونه ملی اظهار کرد: افتخاری که این شرکت بدست آورد و بعنوان واحد نمونه ملی برگزیده شد حاصل کار مداوم همکاران تلاشگر ما و حمایتهای مستمر مدیر کل و کارکنان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان است.
ناصرمجدی اشاره کرد: از سالها پیش به دلیل مشکلاتی که در واردات قطعات تجهیزات مکانیکی و ماشین آلات کشاورزی و کارخانه داشتیم شروع به ساخت قطعات با استفاده از ظرفیت تولید داخلی نموده و مهمترین آنها ساخت دستگاه برداشت نیشکر (هاروستر) بود که تولید صفر تا صد آن بوسیله همکاران در این شرکت صورت گرفت.
مجدی بیان کرد: این دستگاه با قیمت حدود چهارصد هزار دلار از طریق کشور استرالیا وارد می شد که در شرایط فعلی نه تنها امکان تهیه و واردات آن وجود ندارد بلکه از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه نیست همچنین دستگاهی که در این شرکت طراحی و ساخته شده نسبت به نمونه وارداتی با قیمت بسیار پایینتر به بهره برداری رسیده و بعنوان الگو برای صنایع نیشکر مطرح شده است این دستگاه با شرایط نیشکر خوزستان سازگار بوده و راندمان بهتری نسبت به دستگاههای وارداتی دارد. مجدی در پایان عنوان کرد: اگر بتوانیم با همکاری شرکت هپکو خط تولیدی با ظرفیت ۲۰۰ دستگاه راه اندازی کنیم میتوانیم هر کدام از ۷ شرکت وابسته به شرکت توسعه نیشکر که با ۲۴ دستگاه مشغول به کار هستند را از واردات این دستگاه بی نیاز کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید