تجمع کارگران بازنشسته هتل لاله تهران

صبح دیروز (سه‌شنبه) شماری از کارگران بازنشسته هتل لاله تهران با اجتماع مقابل ساختمان هتل، خواستار دریافت مطالبات سنواتی خود شدند.

به گزارش ایلنا، این کارگران بازنشسته که شمارشان به حدود ۶۰ تا ۷۰ نفر می‌رسد، طی سال‌های ۹۶ و ۹۷ به مرور بازنشسته شده‌اند و بعد از گذشت حدود دو سال هنوز نتوانسته‌اند بخشی از مطالبات عقب‌افتاده سنواتی خود را دریافت کنند.

یکی از کارگران بازنشسته گفت: بعد از سال‌ها تلاش با سوابق ۳۰ سال توانستیم بازنشسته شویم اما کارفرما نبود منابع مالی را دلیل پرداخت نشدن سنوات ما عنوان می‌کند.

این کارگر درباره مالکیت هتل لاله تهران افزود: ۷۳درصد از سهام هتل لاله تهران متعلق به سازمان میراث فرهنگی است و ۲۷درصد مابقی مالکیت آن مربوط به بخش خصوصی است.

    

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران:

۹۰درصد ایرانی‌ها احساس می‌کنند اوضاع خوب نیست

براساس نظرسنجی «سطح رضایت اجتماعی» در دی‌ماه ۹۶، «۹۰درصد ایرانی‌ها احساس می‌کنند اوضاع خوب نیست».

به گزارش ایبنا، کتاب «جستارهایی در افکار عمومی جامعه ایرانی» از سوی «مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ـ ایسپا» به تازگی منتشر شده است.

نظرسنجی درباره «بافت سپرده‌گذاران موسسات غیرمجاز اعتباری»، نظرسنجی درباره «سبک زندگی دانشجویان»، نظرسنجی درباره «سطح رضایت اجتماعی» که در دی ماه ۱۳۹۶ و تقریباً همزمان با اعتراضاتی که در آن ماه انجام گرفت، تدوین شده است و مجموعه نظرسنجی و مطالعات روندی درباره میزان استفاده مردم ایران از ماهواره، ازجمله نظرسنجی‌هایی هستند که در این مجموعه مقالات، مبنای تحلیل جامعه‌شناسان و پژوهشگران اجتماعی از طیف‌های مختلف فکری قرار گرفته‌اند. نظرسنجی «سطح رضایت اجتماعی» در دی‌ماه ۹۶ یکی از نظرسنجی‌های منتشر شده در این کتاب است. براساس این نظرسنجی «همزمان با اعتراضات دی ماه ۹۶، پیمایشی در ۱۱ استان کشور نشان می‌دهد تنها ۱۰درصد جامعه از کلیت وضعیت موجود راضی هستند. ۹۰درصد مردم احساس می‌کنند اوضاع خوب نیست و نیمی از این افراد آماده نشان دادن علنی اعتراض خود اما به شیوه مسالمت‌آمیز و قانونی هستند. اما نیمی دیگر یعنی ۴۰درصد کل شهروندان معترضان خاموش هستند، یعنی از ابراز اعتراض استنکاف می‌کنند، عمدتاً به دلیل اینکه امیدی به بهبود ندارند یا از تبعات اعتراض کردن می‌ترسند». کتاب «جستارهایی در افکار عمومی جامعه ایرانی» به کوشش محمد آقاسی گردآوری شده و سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی آن را با همکاری کارگروه تحقیقات افکارعمومی انجمن جامعه‌شناسی ایران در سال ۱۳۹۸ منتشر کرده است. این کتاب ۲۵۰ صفحه‌ای در ۵۰۰ نسخه منتشر شده و 30هزار تومان قیمت دارد.

    

کارگران پتروشیمی تندگویان:

از پیمانکاری بودن خسته‌ایم

کارگران پیمانکاری پتروشیمی تندگویان خواستار تبدیل وضعیت هستند.

به گزارش ایلنا، یکی از وعده‌هایی که به کارگران پیمانکاری پتروشیمی‌ها داده‌اند، بحث تبدیل وضعیت است. حالا کارگران پییمانکاری پتروشیمی تندگویان در بندر ماهشهر می‌گویند: منتظر تبدیل وضعیت هستیم. خواسته ما این است که از پیمانکاری به «قرارداد مستقیم» تبدیل شویم.

این کارگران با انتقاد از شرایط کار کارگران پیمانکاری می‌گویند: کارگرانی که با خود مجموعه پتروشیمی قرارداد دارند، وضعیت به مراتب بهتری دارند. کارگران پیمانکاری از حقوق و مزایای کمتر و همچنین سطح پایین‌تر امنیت شغلی بهره‌مندند و با تغییر پیمانکار، آینده شغلی آنها به مخاطره می‌افتد، ضمن اینکه در دریافت دستمزد نیز گاهی با تاخیر مواجه می‌شوند. این کارگران روز دوشنبه به دفتر مدیریت پتروشیمی مراجعه کردند و مطالبات خود را مطرح کردند. مدیریت پتروشیمی نیز وعده داده است که به خواسته‌های آنها رسیدگی کند.

تعداد این کارگران بیش از صد نفر است.