نماینده جمعی از معلمان غیررسمی کشور گفت: بخش قابل توجهی از فضای تعلیم و تربیت را معلمانی برعهده گرفته‌اند که قرارداد مستقیم با آموزش و پروش ندارند و حقوقشان آنقدر ناچیز است که حتی خرج تأمین هزینه‌های رفت و آمد آنها به محل کار هم نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، کوروش شریعتی درباره اوضاع بد معلمانی که با قراردادهای خرید خدمات، نهضت سوادآموزی، سرباز معلم، پیش‌دبستانی و... کار می‌کنند، گفت: بخش قابل توجهی از فضای تعلیم و تربیت را معلمانی برعهده گرفته‌اند که قرارداد مستقیم با آموزش و پروش ندارند. این معلمان تمام سختی‌های این راه را به جان خریده‌اند و سال‌ها با حقوق ناچیز و در حالی که بسیاری از آنها تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی دارند، معلمی کرده‌اند. سال‌ها با حقوق بسیار ناچیز کار کرده‌اند به این امید آن که روزی به استخدام آموزش و پرورش در بیایند اما در کمال ناباوری مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند و با این استدلال غلط که آنها توان و صلاحیت آموزش را ندارند، با درخواست تبدیل وضعیتشان موافقت نمی‌شود.

شریعتی بیان کرد: کسانی که این معلمان را فاقد صلاحیت می‌دانند بگویند چرا تا به امروز از آنها برای کمبود نیروی آموزش و پرورش استفاده کرده‌اند؟ اگر صلاحیت نداشتند چرا سال‌ها به فرزندانمان آموزش داده‌اند؟

وی ادامه داد: سال‌هاست که طرح‌هایی برای تبدیل وضعیت این معلمان در مجلس و وزارت آموزش و پرورش مطرح می‌شود اما هیچ‌کدام از آنها به نتیجه نرسیده است.

شریعتی گفت: در روزی که به نام معلمان نامگذاری شده این معلمان را فراموش نکنیم که بدون آنکه بهره‌ای مالی از معلمی برده باشند، مسأله کمبود نیروی آموزش و پرورش به خصوص در نقاط دورافتاده را تا حدی جبران کرده‌اند. باید به فکر آنها بود و مهم‌ترین کاری که می‌شود برای آنها کرد تبدیل وضعیت این معلمان است.

وی تاکید کرد: بهترین هدیه از طرف مجلس و آموزش پرورش برای نیروهای غیررسمی آموزش و پرورش می‌توانست تعیین تکلیف این نیروها و دادن امنیت شغلی به آنها باشد. امیدوارم در سال جاری نمایندگان جدید و وزارت آموزش پرورش فکری به حال این نمایندگان بکنند.