رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار تشکل‌های کارگری استان مازندران با وی درباره مصوبه افزایش سن بازنشستگی گفت: این موضوع براساس کار کارشناسی نبوده و تدبیر لازم در آن صورت نگرفته است.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله آملی لاریجانی پس از شنیدن دغدغه‌های نمایندگان جامعه کارگری استان مازندران گفت: برای همه روشن است که با توجه به تورم بالای ۴۰درصدی در سال‌های اخیر، کارگران نمی‌توانند معیشت معقولی داشته باشند. وی البته به تنگناهای دولت و بخش خصوصی برای افزایش حقوق کارگران هم اشاره کرد و گفت: باید تدابیری اندیشیده شود که متاسفانه دولت‌های مختلف نتوانستند آن را ایجاد کنند و عمده تصمیمات اتخاذ شده به ضرر کارگران تمام شد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، لازمه بهبود معیشت کارگران را تعامل تمام مسئولین و دستگاه‌ها دانست و ادامه داد: در جلسه‌ای که با رئیس‌جمهور داشتم تأمین کالا و نیازهای اولیه را برای قشر ضعیف جامعه پیش از آزادسازی قیمت‌ها مورد تاکید قرار دادم که مورد توجه قرار نگرفت. امروز خیلی از اقلام ضروری از سبد معیشت کارگران خارج شده است. وی افزود: در سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که مورد تاکید رهبری قرار گرفت، موارد بسیار خوبی مطرح شد که عملی نشد اما در برنامه هفتم توسعه این فرصت همچنان باقی است تا بخشی از دغدغه‌های قشر کارگری در آن گنجانده و رفع شود. لاریجانی از نمایندگان کارگری خواست پیشنهادات خود را به صورت مکتوب و کارشناسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه دهند تا برای گنجاندن آن در برنامه توسعه هفتم بررسی و چاره‌اندیشی شود. 

وی با اشاره به طرح ساماندهی کارکنان شرکتی افزود: برخی شرکت‌های واسطه بیش از ۳۰درصد حقوق را می‌گیرند که اصلا پذیرفتنی نیست اما بار مالی که دولت مدعی است از اجرای آن متحمل می‌شود، مربوط به تعهدی است که پس از بازنشستگی به آن وارد می‌شود و پس از ثبت قرارداد کار معین، شرایط و انتظار طبیعی دیگری برای ارتقای شغلی به وجود می‌آید که نیاز به بررسی بیشتر و تخصصی در این حوزه وجود دارد.