اعضای کانون مرکزی بازنشستگان مخابرات:
وزارت ارتباطات به بازنشسته ۸۰ ساله برچسب مخل نظم میزند!
طی یک سال گذشته، بازنشستگان مخابرات ایران بارها در شهرهای مختلف تجمع کردهاند. مهمترین خواسته این بازنشستگان، اجرای آییننامه سال ۸۹ این شرکت است.
به گزارش ایلنا، «ابوالفضل شاهیلو» مدیرعامل کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات با بیان اینکه این شرکت بیش از ۵۰هزار عضو دارد، گفت: کانون با هدف صیانت از حقوق بازنشستگان تلاشهای زیادی کرد و با دفتر ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات نامهنگاری کرد اما متأسفانه نتیجهای نگرفتیم. از اینرو برای انعکاس مطالبات صنفی در چند ماه اخیر در مقابل ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گاهی مجلس و ستاد اجرایی فرمان امام و نیز شرکت مخابرات تجمع کردیم اما متأسفانه آنها به بازنشسته ۸۰ساله که عصا به دست برای گرفتن مطالبات خود میآید و امکان دارد با هر تنش عصبی، سلامت جسمیاش به خطر بیفتد، برچسب زدند و مانع تجمعات شدند. وی، مطالبات بازنشستگان را در چهارچوب قوانین و مقررات وزارت کار دانست و خاطر نشان کرد: مطابق با آییننامه استخدامی شرکت مخابرات، این شرکت نسبت به بازنشستگان خود تعهداتی دارد که آنها را پرداخت نمیکند و در ایام مختلف و به بهانههای گوناگون، یکی از این حقوق را حذف میکند. «محمود جعفری» مشاور کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات نیز در این باره گفت: براساس اصل ۴۴ قانون اساسی شرکت مخابرات سهام خود را واگذار کرد. البته ما با این موضوع که چه کسانی این شرکت را خریداری کردند کاری نداریم اما به عنوان نیروی انسانی که ۳۰ سال در این شرکت کار کرده دارای حق و حقوقی هستیم. امروز کارکنان در موضوعاتی چون رفاهیات، حقوق معیشتی، بیمه پایه، بیمه عمر و بیمه تکمیلی با چالش مواجه هستند چراکه بعد از واگذاری تمام این حقوق برای بازنشستگان حذف شد.
به گفته جعفری، بیمه پایه بازنشستگان مخابرات بیش از ۵۰ بار قطع شده و حدود ۲۰ ماه است که رفاهیات هم قطع شده در حالیکه تکلیف رفاهیات کارگر براساس آییننامه شرکت مخابرات مشخص شده و در این سند بیمه عمر، بیمه تکمیلی، دندان پزشکی، خواروبار و مناسباتها و امکانات ازدواج، کفن و دفن و... آمده و باید اجرا شود. وی ادامه داد: کارکنان شرکت مخابرات، کارمند دولت بودند و بعد از واگذاری این شرکت زیرمجموعه قانون کار قرار گرفتند اما متأسفانه این قانون برای کارکنان اجرا نمیشود و آنها رها شدهاند و هیچ نهادی مسئولیت ما را نمیپذیرد. وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصیسازی، هیچکدام خود را در مقابل ما مسئول نمیدانند. این پرسش مطرح است که نظارت بر اجرای تعهدات برعهده کجاست و چه کسانی باید بر فرآیند خصوصیسازی شرکت مخابرات نظارت کنند.
جعفری تأکید کرد: خواسته ما فراقانونی نیست بلکه مصوبات دولت و مجلس است اما نمیدانیم چرا این مصوبات اجرا نمیشود و به هر کسی مراجعه میکنیم به بنبست میخوریم. وی در پایان گفت: وزارت ارتباطات از ما به عنوان برهم زنندگان نظم شکایت کرده اما چنین برچسبهایی حق بازنشستگان نیست. بازنشسته ۸۰ ساله دغدغه معیشت خود و خانوادهاش را دارد و مطالبات قانونی و به حق خود را مطرح میکند. به بازنشستگان نباید برچسب زد، آنها مطالبات به حق خود را مطرح میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید