دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین:
مشکلات بر سر بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی آوار شده است
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین گفت: کمبود نیرو باعث شده برخی داروخانههای تامین اجتماعی قزوین مسئول فنی نداشته باشند و علوم پزشکی هم اخطار داده که چون داروخانههای تأمین اجتماعی مسئول فنی ندارند، سهمیه دارو به آنها تعلق نگیرد.
عیدعلی کریمی در گفتوگو با ایلنا در اعتراض به سیاستهای سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان گفت: مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی دستور بستن داروخانههای شبانهروزی درمانگاههای تأمین اجتماعی را داده است. بستن داروخانههای شبانهروزی باعث میشود کارگران و بازنشستگانی که شب به دارو نیاز پیدا میکنند، مجبور شوند هزینه دارو را آزاد پرداخت کنند.
وی افزود: ممکن است هزینه برخی از این داروها به قدری بالا باشد که فرد نتواند آن دارو را تهیه کند. این اقدامات بازی با جان مردم است. ما از مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میخواهیم این دستور را لغو کنند.
وی در ادامه با اشاره به کمبود نیرو در داروخانهها گفت: کمبود نیرو باعث شده برخی داروخانههای تامین اجتماعی قزوین مسئول فنی نداشته باشند و علوم پزشکی هم اخطار داده که چون داروخانههای تأمین اجتماعی مسئول فنی ندارند، سهمیه دارو به آنها تعلق نگیرد. این چه کاری است؟ چرا همیشه مشکلات بر سر بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی آوار میشود؟
کریمی گفت: آیا جذب نیروی فنی خیلی سخت است که دستور قطع کردن سهمیه دارو میدهند؟ ما به مدیرعامل تامین اجتماعی میگوییم هر چه سریعتر مسئول فنی برای داروخانههای تأمین اجتماعی قزوین جذب کند تا بیمهشدگان دچار مشکل نشوند.
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین گفت: مشکل دارو بدون این دستورالعمل هم وجود دارد و با این دستورها مشکلات بیشتر میشود. این درحالیست که کارگران و بازنشستگان بارها هزینه بیمه پرداخت میکنند اما جایی که باید نمیتوانند از آن استفاده کنند. این فعال کارگری گفت: کارگران و بازنشستگان با وجود داشتنِ بیمه تأمین اجتماعی و بیمه تکمیلی بخش زیادی از هزینه درمان را خود پرداخت میکنند. کریمی گفت: ما در قزوین دو بیمارستان و شش درمانگاه نیمبند تأمین اجتماعی داریم. آزمایشگاه یکی از درمانگاهها تعطیل شده است. چرا باید این اتفاق بیفتد؟ چرا به جای اینکه اوضاع روزبهروز بهتر شود، بدتر میشود؟
وی با اشاره به بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی گفت: سال گذشته ۹۰هزار میلیارد تومان برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شد اما این بدهی هنوز پرداخت نشده است. وقتی این بدهیها پرداخت نمیشود، تأمین اجتماعی به همه جا بدهکار میشود؛ از داروخانه گرفته تا بیمارستان خصوصی همه از تامین اجتماعی طلب دارند و برای همین به کارگر و بازنشسته خدمات ارائه نمیدهند.
این فعال کارگری گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دولت فشار بیاورد تا این طلب پرداخت شود. از طرفی مدیرعامل تامین اجتماعی به جای تعطیل کردن و برداشتن یکسری از خدمات، مشکلات را حل کند و بدهی خود را از دولت بگیرد.
کریمی تصریح کرد: اجازه نمیدهیم داروخانههای شبانهروزی تعطیل شوند. تامین اجتماعی نیز هر چه زودتر به فکر تامین نیروی فنی باشد تا سهمیه دارو قطع نشود.
دیدگاه تان را بنویسید