روایت نمایندگان مجلس از حضور در جمع کارگران هفتتپه ؛
عمق فاجعه را به چشم دیدیم
صبح روز شنبه و در چهل و نهمین روز از اعتراضات کارگران هفتتپه، سه نفر از نمایندگان مجلس به میان این کارگران رفتند.
به گزارش ایلنا، «سید نظامالدین موسوی» عضو کمیسیون اصل 90، «علی خضریان» عضو کمیسیون اصل 90 و «احمد نادری» عضو کمیسیون آموزش مجلس برای دیدار با کارگران هفتتپه و رسیدگی به مطالبات آنها به استان خوزستان سفر کردند. این نمایندگان روز شنبه در جمع کارگران معترض حاضر شدند و صحبتها و دغدغههای آنها را شنیدند.
سیدنظامالدین موسوی پس از این دیدار با اشاره به عدم پرداخت حقوق ۳ ماه اخیر کارگران و ۴۹ روز حضور اعتراضآمیز آنها در گرمای خوزستان و در مقالب فرمانداری شوش، نوشت: «این کارگران از وعدههای توخالی عصبانی بودند اما گوششان هنوز شنوای حرف حق است و به عدالت امید دارند. تا آخر برای احقاق حقوق قانونیشان در کنارشان خواهیم ماند». موسوی با اشاره به جلسه ۵ ساعته با کارگران، در توئیت دیگری نوشت: «در شهر شوش بیش از ۵ ساعت با کارگران هفتتپه گفتوگو کردیم و مفصلاً اعتراضات و مطالباتشان را شنیدیم. در حوزه نظری همیشه منتقد خصوصیسازی بی در و پیکر شرکتها و کارخانههای ملی بودهام اما امروز عمق فاجعهای که به اسم خصوصیسازی و واگذاری در این سالها به بار آمده را به چشم دیدم».
موسوی در جمع کارگران هفتتپه نیز گفت: ما نه برای نمایش و نه برای وعده آمدیم. خود کارگرزاده هستیم و درد کارگر را میدانیم. برای گفتوگو و حل مسأله کارگران بین شما حضور پیدا کردیم.
وی افزود: همین هفته پیش رو نمایندگان کارگران معترض را به کمیسیون اصل ۹۰ دعوت میکنیم تا کارگران در کمیسیون حرفهای خود را بیان کنند.
احمد نادری دیگر نماینده تهران و عضو کمیسیون آموزش مجلس نیز در توئیتی، وضعیت کارگران را غمانگیز توصیف کرد و نوشت: «این روزهای هفتتپه محصول سیاستهای نئولیبرال و خصوصیسازیهای بیضابطه و کاملاً رابطهای است و باید فکر جدی به حال عاملان آن کرد».
وی همچنین گفت که برای رسیدگی به مشکلات کارگران شرکت هفتتپه و وضعیت واگذاری این شرکت از قوه قضاییه پیگیری جدی خواهند کرد.
نادری شرط بازگشت اوضاع به روال سابق را توقف «خصوصیسازی رابطهای» دانست و هشدار داد که دولت نئولیبرال باید صدای کارگران را بشنود.
علی خضریان دیگر نماینده حاضر در جمع کارگران معترض نیز در صفحه اینستاگرامی خود، هفتتپه را نماد سیاستهای شکستخورده خصوصیسازی رانتی دانست که به گفته وی از دهه ۷۰ شروع شد و در دولت روحانی با قوت تمام ادامه یافت.
خضریان میگوید: کارگران معترض جز مطالبه دریافت حقوق معوقهشان و توقف پروسه ظالمانه نابودی هفتتپه و بازگشت آن به آغوش خوزستان، خواسته دیگری ندارند.
دیدگاه تان را بنویسید