یک فعال کارگری در ورامین:
کورهپزخانهها با حداقل ظرفیت کار میکنند
یک فعال کارگری در کورهپزخانههای ورامین از کاهش حداقلی نیروی کار شاغل در واحدهای آجرپزی این شهرستان خبر داد. عضو سابق هیات مدیره انجمن صنفی کارگران کورهپزخانههای قرچک ورامین، درباره کاهش نیروی کار در این واحدهای صنفی به خبرنگار ایلنا گفت: از مجموع ۴۰واحد باقیمانده تولید آجر در منطقه ورامین، امروز فقط ۶ واحد آن هم با حداقل ظرفیت تولید و نیروی کار به فعالیت ادامه میدهند و باقی واحدها به دلیل افزایش قیمت حاملهای انرژی و تبعات کسادی بازار ساخت و ساز بر تولید آجر، از ابتدای سال جاری به مرور تولیدات خود را متوقف کردهاند. جعفر معصومی اصل با بیان اینکه این موضوع باعث بیکاری بیش از دو هزار کارگر فصلی و دائمی طی چندین سال گذشته در ورامین شده است، در ادامه افزود: این کارگران بعد از بیکارشدن برای تامین معاش خانوادههایشان به شغلهای کاذبی نظیر دستفروشی روی آوردهاند. او گفت: کورههای منطقه ورامین در گذشته روزانه سه شیفت کار میکرد اما با رکود بازار کار، ادامه فعالیت برای مالکان این کارگاهها مقرون به صرفه نیست.
دیدگاه تان را بنویسید