جعفر آهنگران در نشست هم اندیشی با وزیر میراث فرهنگی مطرح کرد:
توسعه صنعت گردشگری؛ برنامه محوری سازمان منطقه آزاد کیش
جعفر آهنگران توسعه اقتصاد دریامحور و صنعت گردشگری با نگاه ملی و فراملی را برنامههای محوری سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد.
به گزارش ایلنا، در نشستی با حضور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و جعفرآهنگران مدیر عامل و رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از سرمایهگذاران، نمایندگان جوامع، صنوف، فعالان عرصه گردشگری و اصحاب رسانه؛ بعضی مسائل و مشکلات گردشگری این جزیره مطرح و راهکارهای پشتیبانی و مانعزدایی از فعالیتهای عرصه گردشگری در این منطقه آزاد بررسی شد.
آهنگران با تقدیر از همراهی مسئولانه فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران کیش برای رونق همه جانبه این جزیره، بخش خصوصی توانمند و همراه در جزیره کیش را ظرفیت ارزشمند و مناسبی برای توسعه این منطقه آزاد برشمرد.
آهنگران تاکید کرد: نگرش و دغدغه فعالان اقتصادی و گردشگری کیش، ملی است و این کار و مسیر را بسیار آسان میکند.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش برضرورت توجه جدی به توسعه اقتصاد دریا محور درکیش تاکید کرد و افزود: اقتصاد دریامحور باید به سمتی برود که سرمایهگذاران جدید برای فعالیت در این حوزه جذب شوند.
وی با اشاره به ظرفیتها و زیرساختهای جزیره کیش اظهارداشت: بی تردید توسعه گردشگری به عنوان محوری ترین فعالیت منطقه آزادکیش نیازمند اهتمام جدی مسئولان در اعمال سیاستهای حمایتی برای رونق کسب و کار و استمرار فعالیتهای بخش خصوصی است.
آهنگران، توسعه تجهیزات بیمارستانی، رونق گردشگری سلامت، اعطای تسهیلات بانکی برای رشد صنعت گردشگری، توسعهی اقتصاد دریا محوربا تکیه بر توان موجود و ارتقاء زیرساختهای فعلی ، حفظ محیط زیست و تامین زیرساختهای انرژی و آب و برق ساکنان جزیره کیش را از مهم ترین برنامههای سازمان منطقه آزادکیش عنوان کرد.
وی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت، گفت: باتوجه به ظرفیتهای کیش هنوز راهی طولانی برای رسیدن به جایگاه شایسته این منطقه پیش روداریم.
آهنگران با اشاره به اینکه ۶۰ هتل در دست ساخت بودند که به علت نوسانات ارزی و قوانین جدیدی چون مالیات بر ارزش افزوده بامشکلاتی مواجه شده اند از وزارت میراث فرهنگی خواست تا با اعطای وام بانکی جهت توسعه بومگردی و رونق گردشگری منطقه، یاریگر بخش خصوصی باشند.
وی طرح جامع کیش را بسیار مهم تلقی و ابراز امیدواری کرد به زودی و پیش از نشست حاکمیتی بعدی، طرح جامع تاییدشده در دست ارائه باشد.
پیگیری برای تاخیر اجرای طرح مالیات برارزش افزوده در مناطق آزاد
علی اصغرمونسان از پیگیری جدی برای تاخیر اجرای طرح مالیات برارزش افزوده در مناطق آزاد و تلاش برای حل این مشکل خبر داد.
در نشست هم اندیشی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با فعالان عرصه گردشگری کیش، برخی مسائل حوزه گردشگری کیش عنوان شدکه مهمترین آن تاثیرات منفی دریافت ارزش افزوده درمناطق آزاد بر رونق صنعت گردشگری و درخواست تاخیر یک ماهه در اجرای این مصوبه و همچنین اعطای تسهیلات حمایتی به فعالان عرصه گردشگری درکیش بود.
در این جلسه علی اصغر مونسان از پیگیری جدی برای تاخیر در اجرای طرح مسئله مالیات برارزش افزوده در مناطق آزاد و تلاش برای حل این مشکل خبر داد.
وی افزود: تمام تلاش خود را در جهت تمدید اقساطوامها، حمایت از گردشگری کیش و پیگیری موضوع مالیات بر ارزش افزوده خواهد کرد.
وی با اشاره به پایان مهلت بیست ساله معافیت مالیاتی منطقه آزادکیش در دوران مدیرعاملی خود دراین منطقه گفت: در آن زمان باوجود فشارهای دستگاههای ذیربط، در برابر اجرای این طرح ایستادگی کردیم و معافیت مالیاتی به عنوان یک مزیت عالی در کیش حفظ شد.
وی با اشاره به اینکه قانون گرفتن مالیات بر ارزش افزوده تصویب شده و بازگرداندن آن کار دشواری است گفت: با مسئولان مربوطه در این زمینه گفتگو خواهیم کرد و بخش خصوصی و سرمایه گذاران هم باید از مدیر عامل منطقه حمایت کنند و برای حذف مالیات بر ارزش افزوده تلاش کنند.
مونسان با اشاره به نگاه ویژه به کیش در اتخاذ تصمیمات گردشگری تاکید کرد: پشتیبانی از کیش مانند عوارض خروج از کشور همواره در دستور کار وزارت بوده است.
وی با اشاره به قیمت بالای ملک را در کیش گفت: مدیران ارشد حاکمیتی نیز در این خصوص نگران هستند و این معضل از چالشهای اصلی مدیریت کنونی سازمان منطقه آزاد کیش است.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که در گردشگری کشور اتفاق افتاد، ارتقای تعداد گردشگر و رکورد آن در سال۹۸ با وجود تمامی اتفاقات آن سال مانند سیل، شهادت سردار سلیمانی و حادثه هواپیمای اوکراین است.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، نیز در این نشست بیشترین سهم را از آنچه در چشمانداز گردشگری کیش میگذرد، حضور بخش خصوصی عنوان و اظهار کرد: در بخش صنایع دستی نیز وزارتخانه نقش حمایتی دارد و برعکس در بخش میراث فرهنگی بیشترین سهم از آن حاکمیت است.
خسرو نشان با اشاره به تعداد هتلها، آژانسهای گردشگری و اماکن پذیرایی و تفریحی و گردشگری با عدد ۵۶۸ و اشتغال بالغ بر ۲۰هزار نفر از جمعیت کیش در حوزه گردشگری تصریح کرد: اقتصاد کیش، تکمحور است و جزیره به قطب اول گردشگری در کشور تبدیل شده است و برای قوام بیشتر با توجه به افزایش ظرفیت فرودگاه و گردشگر برای قوام بیشتر نیاز به تنوع بیشتری دارد.
وی منابع جزیره کیش را منابع اصلی دانست و گفت: سهم جزیره از صندوق ذخیره ملی نیز باید درنظر گرفته شود.
ابوالحسنی، نایب رئیس جامعه پذیرایی و رئیس جامعه بازاریان کیش نیز با اشاره به اینکه دریافت خدمات کشوری برای کل کشور بوده و جزیره کیش نیز باید از این حق بهرهمند باشد ادامه داد: ویروس ارزش افزوده از ویروس کرونا خطرناکتر است. تصویب و ابلاغ ناگهانی این ماده قانونی در کیش، مشکلات فراوانی را به وجود آورده و فعالیت اقتصادی را تحتالشعاع قرار داد.
وی افزود: این مسئله همراه با ناآگاهی مودیان باعث تبلیغات سوء علیه کیش شده است و درنهایت به رغبت مسافران به سفرهای خارجی و حتی تغییر مقاصد سرمایهگذاری برای فعالان اقتصادی خواهد انجامید.
وی تصریح کرد: این قانون بر فرض لزوم اجرا، نیاز قطعی به تنفس زمانی برای آموزش صنوف دارد.
همچنین رئیس جامعه هتلداران کیش با تاکید بر اینکه تنها گردشگری میتواند اقتصاد را از وابستگی به فروش نفت برهاند، اظهار داشت: برخی محدودیتهای اعمال شده مانع جذب گردشگر خارجی است و باید در مجلس مطرح و رفع شود.
مسیحالله صفا با اشاره به تصمیمات غلط ارزش افزوده ادامه داد: زیر مجموعه وزارت دارایی قرار گرفتن مناطق آزاد، بدترین ضربهای بود که میتوانست به این مناطق وارد شود.
نماینده آژانسهای گردشگری کیش، جزیره را اصلیترین قطب گردشگری کشور عنوان و تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده بزرگترین معضلی است که اکنون با آن دست به گریبان هستیم و امیدواریم این ماده واحده مغایر با قانون به زودی حذف شود.
خدادادی کروناهراسی را پیامد بیتوجهی به فرمولهای صحیح سلامت دانست و گفت: در کیش با این مشکل روبهرو هستیم و باید برای آینده با فرمول مراقبتی بهتر با آن مقابله شود.
عزم جدی سازمان بر مانعزدایی فعالیتهای عرصه گردشگری
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با هدف تسهیل روند اجرای طرحهای عمرانی حوزه گردشگری ازهتل درحال ساخت امیرکبیر بازدید کرد.
جعفرآهنگران در بازدید از هتل درحال ساخت امیرکبیر با سرمایهگذار، مهندسان و مجریان این مجموعه دیدار و گفتگو کرد.
جعفر آهنگران با بیان اینکه درساخت هتلهای جدید درجزیره کیش علاوه بر معماری زیبا و منحصر بفرد ، استفاده ازتجهیزات به روز و استاندارد با هدف ارتقاء خدمات گردشگری اهمیت بسزایی دارد گفت: سازمان منطقه آزاد کیش با جدیت تلاش می کند تا درچارچوب قانون و با کاهش بروکراسی و رفع موانع،شرایط فعالیت سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی درکیش تسهیل شود.
سرمایهگذار این هتل نیز با اشاره به اینکه درساخت هتل امیر کبیر از معماری سنتی و اصیل ایرانی دردورههای مختلف تاریخی و المانهای فرهنگی کشور و بومی منطقه بهره گرفته شده است گفت: با بهره برداری از این هتل که با پیشرفت فیزیکی 90 درصد در 3 طبقه شامل 148 اتاق،4 رستوران وکافی شاپ و حمام سنتی درحال ساخت است بیش از 400 تخت به ظرفیت اقامتی جزیره کیش افزوده خواهد شد.
تقدیر از فعالان گردشگری کیش در هفته میراث فرهنگی
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش بر رونق گردشگری فرهنگی و تلاش برای حفظ میراث فرهنگی ناملموس کیش با استفاده از ظرفیتهای بومی منطقه تاکیدکرد.
خسرو نشان به همراه جمعی ازمدیران این معاونت و اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته میراث فرهنگی با حضور در مجموعه تک بادگیر کیش، خانه مردم شناسی بومیان کیش (موزه برتر بخش خصوصی در سال ۹۸ - ۹۹) و خانه بوم گردی روستای تاریخی باغو جزیره کیش ازتلاشهای ارزنده این سه مجموعه در ارائه خدمات به گردشگران منطقه ، کارآفرینی در عرصه گردشگری و حوزه میراث فرهنگی نا ملموس کیش، جهت توسعه بوم گردی و رونق صنعت گردشگری منطقه تقدیرکرد.
نشان در این مراسم با ابراز خرسندی از تلاش بومیان کیش در معرفی فرهنگ و آداب و رسوم منطقه با استفاده از ظرفیتهای بومی و تاریخی این جزیره زیبا تاکید کرد: توسعه بوم گردی و ایجاد موزههای خصوصی درکیش یکی ازمهم ترین طرحها درجهت حفظ میراث فرهنگی ناملموس جزیره است که افزایش شمارگردشگران داخلی و خارجی را هم به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه موزهها نقش مهمی دررونق گردشگری فرهنگی ایفا می کنند تصریح کرد: اینکه موزه خانه بومیان کیش چند سال پیاپی موفق به کسب عناوین برتر ملی شده افتخار بزرگی است که از تلاش جمعی و همت بالای مسئولان این مجموعه فرهنگی حکایت دارد.
احداث چهار موزه جدید در کیش
مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش از توسعه فعالیتهای گردشگری و ایجاد چهار موزه جدید در این جزیره خبرداد.
ماهان مدون روز پنجشنبه در حاشیه تجلیل از موزه داران بخش خصوصی کیش به مناسبت هفته میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه موزهها از عناصر مهم توسعه گردشگری فرهنگی به شمار می روند از تبدیل جزیره کیش به قطب سیاحتی و تفریحی بینالمللی کشورخبر داد و افزود: تاریخ و تجربه یکی از محورهای اصلی جذب گردشگران داخلی و خارجی است که سازمان منطقه آزاد کیش در این راستا به دنبال توسعه موزههای تخصصی کشور در این جزیره است تا بتواند علاوه بر ایجاد تنوع در جاذبههای گردشگری، مدت زمان ماندگاری مسافران را درجزیره کیش افرایش دهد.
مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: برای تحقق این هدف ایجاد چهار موزه در اماکن تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی در دستور کار قرارگرفته است.
به گفته ماهان مدون کاخ مرجان پس از مرمت به موزه صنایع دستی شاخص کشور تبدیل میشود. برای مجموعه بازار فرانسه پس از اتمام دوره مرمت با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و البته درصورت تصویب طرح با رفع موانع موجود، تبدیل کاربری این مجموعه به شعبه ای از موزه ایران باستان مد نظر است.
مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش اظهارداشت: مجموعه کاخ نخست وزیری نیز به عنوان موزه هنرهای معاصر کشور و کیش الیت نیز به عنوان بوتیک هتل و سایت موزه مردم شناسی فعال خواهند شد.
مدون با اشاره به اهمیت حضور فعالیت بخش خصوصی در عرصه گردشگری گفت: سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان نماینده عالی دولت در صدد است با همکاری بخش خصوص موزههای خصوصی را نیز دایر کند.
دیدگاه تان را بنویسید