اخبار فولاد
آغاز بومیسازی خط اسکین پاس مجتمع فولاد سبا با اتکا به توانمندیهای داخلی کشور
جلسه بررسی وضعیت پروژه توسعه خط نورد مجتمع فولاد سبا (خط اسکین پاس) با حضور مدیرعامل و معاونان تکنولوژی و خرید، مشاور مدیرعامل و اعضای تیم پروژه در محل شورای معاونین برگزار شد.
در بخش نخست این جلسه، مهدی نقوی گزارشی از اقدامات انجام گرفته در دو ماه اخیر و برنامههای تسریع این پروژه را ارائه کرد و گفت: به همین منظور هماهنگیهای لازم با بخشهای مختلف درون سازمانی نظیر امور قراردادها، ناحیه سبا و همچنین شرکت طرف قرارداد داخلی انجام شده است.
در ادامه، محمد مهدی بانک، مسئول پروژه گفت: فازهای مهندسی پروژه رو به اتمام است و عقد قرارداد تأمین تجهیزات برقی و مکانیک نیز وارد فاز اجرا شده است و طبق برنامهریزی تا پایان امسال قراردادهای ساخت آن ابلاغ خواهد شد. علاوه بر این، قرارداد طراحی اتوماسیون و بخش برق این پروژه نیز با شرکت ایریسا در حال انجام است.
در بخش پایانی این نشست، مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته، بر حساسیت انجام این پروژه با اتکا به توانمندیهای داخلی تأکید کرد و گفت: اجرای اسکین پاس فولاد سبا در کنار کارهای قبل موجب تقویت و ارتقای دانش فنی شرکت در حوزۀ تکنولوژی خواهد شد.
وی با ارائه رهنمودهایی برای اجرای هرچه بهتر و سریعتر این پروژه افزود: باید با همکاری تمامی بخشهای شرکت از ظرفیت موجود برای ایجاد دانش فنی برای انجام هرچه بهتر این پروژه نهایت بهره را ببریم.
گفتنی است پروژه بومیسازی خط اسکین پاس سبا با ظرفیت 300 هزار تن در سال به منظور افزایش سطح کیفی محصولات نهایی و ایجاد ارزش افزوده، بهعنوان اولین خط تولید تمام بومی سازی صنعت فولاد کشور از مرداد ماه امسال آغاز شده و بخش اعظمی از فاز مهندسی آن به دست کارشناسان توانمند فولاد مبارکه انجام شده است.
عملکرد فولاد مبارکه در مصرف آب یک رفتار متمدنانه است
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو ایران گفت: ارزیابی بنده این است که به جهت توجه شرکت فولاد مبارکه به مسئله آب و محیط زیست در کنار تولید، شرایط لازم برای اهدای گواهینامه «احترام به آب» از جانب یونسکو به این شرکت وجود دارد.
حجت الله ایوبی در بازدید از فولاد مبارکه گفت: توجهی که به کاهش مصرف آب و مسائل زیست محیطی در شرکت فولاد مبارکه شده است نشان از احترام این شرکت به محیط زیست دارد.
وی ادامه داد: عملکرد فولاد مبارکه در حوزه مصرف آب و توجه به محیط زیست یک رفتار متمدنانه است و در فضای کنونی کشور دیدن این موفقیت در اوج باعث افتخار است.
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو ایران اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه با استفاده درست از تکنولوژی و پساب شهرهای اطراف هم مصرف آب خود را کاهش داده و هم بخشی از آب مورد نیاز خود را از این طریق تامین کرده و این تجربه موفقی است که قابلیت طرح و معرفی در سازمان یونسکو را دارد. گزارشها نشان میدهد فولاد مبارکه از نظر استانداردهای جهانی از بسیاری شرکت های مشابه در جهان جلوتر است.
دیدگاه تان را بنویسید