فرصتسازی کسب و کار در فولادمبارکه اصفهان
رویداد فرصتسازی کسب و کار در مسائل صنعتی، از سوی شرکت فولاد مبارکه اصفهان و با همکاری مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و انجمن مهندسی مواد و متالورژی ایران برگزار میشود.
امروزه تولید و مصرف فولاد، یکی از شاخصهای اصلی توسعهیافتگی کشورها و جوامع بشمار میآید. حضور صنعت فولاد در یک منطقه بر فرآیند توسعه، فرهنگ، سطح دانش، اشتغالزایی، رشد تکنولوژی، خطوط تولید، پشتیبانیهای فنی و مهندسی، پژوهش، آموزش و تجارت آن منطقه تأثیر بسزایی دارد.
زندگی روزمره بشر با فولاد آمیخته شده و صنایع فولاد در سازندگی، بازسازی و توسعه کشور سهم مهمی را ایفا میکنند. با این حال همواره با گسترش این صنعت چالشهایی نیز پدید خواهد آمد که برطرف کردن آنها باعث رونق هرچه بیشتر این صنعت و درنهایت کشور خواهد شد.
در همین راستا و برای یافتن تیمهای حل مسأله برای چالشها و موضوعات حال و آتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، با همکاری مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و انجمن مهندسی مواد و متالورژی ایران، همزمان با هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی ایران (Imat) برنامهای ویژه با موضوع «فرصتسازی کسب و کار در مسائل صنعتی» برگزار خواهد شد.
این برنامه در سه گام جوانه، جهش و جذب برگزار میشود که اکنون و در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ مهرماه و همزمان با کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی ایران (Imat)، گام نخست خود یعنی جوانه را اجرا میکند.
جوانه، با بیان چالشهای صنعت فولاد با تعریف دقیق، صحهگذاری و اعتبارسنجی مسائل به دنبال یافتن تیمهای حل مسأله و ایدههای خلاقانه است. در این برنامه پس از دریافت راه حلهای پیشنهادی هر تیم و ارائه مشاوره به ایشان، فرصتی جهت ارائه طرحها در اختیار تیمها قرار داده خواهد شد و بر اساس نتایج داوری نهایی تیمهای منتخب علاوهبر دریافت جایزه میتوانند در برنامه حمایتی مشترک شرکت فولاد مبارکه اصفهان و پارک علم و فناوری دانشگاه(جهش) شرکت کنند و نمونه محصول خود را ایجاد کرده و یا توسعه دهند.
ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای ضایعات سنگ آهنی ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه، تولید کلسیم آلومینات Pre Melted برای واحد فولادسازی، تولید ماده Anti Form جهت سرباره پفکی واحد فولادسازی از موضوعات مربوط به چالشهای توافق شده با خطوط تولید فولاد مبارکه است.
از دیگر موضوعات میتوان به ایجاد ارزش افزوده برای لجن خطوط نورد سرد، ایجاد ارزش افزوده برای اکسیدآهن موجود در خروجی بازیابی واحد اسیدشویی، بازیابی قلع از ضایعات ورقهای قلع اندود و لجن خط قلع اندود و بازیابی روی از سرباره حوضچه روی خط گالوانیزه اشاره کرد.
دیدگاه تان را بنویسید