ستارههای جهانی تیم ملی نوجوانان چه کسانی هستند؟
نوجهان!
آخرین مانع در مسیر رسیدن به جام جهانی اندونزی نیز از مسیر تیم ملی نوجوانان برداشته شد و ایران با کنار زدن یمن در یک بازی بسیار سخت، توانست به نیمهنهایی جام ملتها برسد و بیستویکمین سهمیه جام جهانی نوجوانان را نیز به دست بیاورد. به نظر میرسد نسل بسیار جذابی در فوتبال ایران در حال ساخته شدن باشد. نسلی که میتواند به تدریج رشد کند و به قلههای فوتبال دنیا برسد. به نظر میرسد حضور در جام جهانی، خیلی زود تجربه بازی در اروپا را برای چند بازیکن این تیم به وجود خواهد آورد. اما کدام چهرههای این تیم از همین حالا شانس بیشتری برای دیده شدن دارند؟
آریا رهنورد
حسین عبدی؛ رستگاری در حوالی 60 سالگی
سرمربی تیم ملی نوجوانان، چهرهای کاملا آشنا برای فوتبال ایران به حساب میآید. او بعد از پروین و پنجعلی، سومین بازیکن رکورددار تعداد بازی در باشگاه پرسپولیس به شمار میرود. این هافبک در عصر خودش با شعار «حسین عبدی پله» تشویق میشد و بازیکن محبوبی در تیم بود. او مربیگری را در انگلستان شروع کرد و برای چند سال در این کشور حضور داشت اما در بازگشت به فوتبال ایران، نتوانست همه آنچه در ذهن دارد را در زمین مسابقه پیاده کند. در پرسپولیس تجربههایی مثل دستیاری یا حتی مربیگری موقت برای عبدی اتفاق افتاد اما بدون شک مهمترین تجربه کاری او، هدایت همین تیم ملی نوجوانان و حالا رساندن پسران نوجوان ایرانی به جام جهانی بعد از هفت سال بوده است. شاید وقتش رسیده که عبدی را به عنوان یک مربی در فوتبال ایران کاملا جدی بگیریم. شاید بعد از شرکت در جام جهانی با این تیم، او در لیگ برتر ایران به عنوان سرمربی مشغول به کار شود. شاید هم بد نیست که همین نسل را برای رفتن به رده جوانان به عبدی بسپاریم و اجازه بدهیم او برای سالها روی همین تیم کار کند. اگر این اتفاق رخ بدهد، میتوان روی آینده این نسل در فوتبال ایران حساب ویژهای باز کرد.
آرشا؛ یک آقازاده درجه یک!
بعد از پیروزی برابر یمن، نام آرشا شکوری بیشتر از هر بازیکن دیگری به گوش رسیده است. چراکه او با مهار دو پنالتی دیدنی، مانع حذف تیم ملی شد و ایران را به جام جهانی برد. نکته جالب در مورد آرشا، شگرد این گلر 16 ساله در مهار ضربههای پنالتی است. او به سبک یان سومر سوئیسی، ابتدا بدنش را در یک جهت قرار میداد تا بازیکن روبهرو را فریب بدهد و سپس به جهت مخالف شیرجه میزد. کاری که در این سن و سال، شاهکار به نظر میرسد. در مورد آرشا دو نکته مهم دیگر هم وجود دارد. اول اینکه او پسر هادی شکوری است که زمانی در عضویت پاس و استقلال بود و دوم اینکه خود این گلر نوجوان نیز در عضویت آکادمی باشگاه استقلال قرار دارد. به نظر میرسد که میتوان از همین حالا آینده بسیار روشنی را برای این سنگربان جوان متصور بود.
عرفان درویشعلی؛ یک کاپیتان مطمئن
اینکه در 17 سالگی قدرت کاپیتانی و رهبری تیم را از خودت نشان بدی، فوقالعاده به نظر میرسد. عرفان درویشعلی یکی از آن استعدادهای نابی است که از آکادمی فولاد آمده و حالا در خط دفاعی تیم ملی نوجوانان نیز دیده میشود. عرفان چنان اعتماد به نفسی داشت که پشت ضربه پنالتی اول تیم ملی قرار گرفت و با یک ضربه دقیق برخلاف جهت دروازهبان، ایران را به اولین گل رساند. به نظر میرسد مدافعی مثل او را خیلی زود در سطح اول فوتبال ایران خواهیم دید.
اسماعیلی قلیزاده؛ بدل علی قلی
اگر تیم ملی بزرگسالان یک قلیزاده تکنیکی دارد، تیم ملی نوجوانان نیز از یک ستاره فوقالعاده با همین نام خانوادگی بهره میبرد. بازیکن شماره هفت تیم ملی نوجوانان، در سمت راست خط میانی دیده میشود و در یک مقابل یکها، استثنایی به نظر میرسد. دیدار با یمن البته چندان روز این ستاره نبود. چراکه زمین بسیار لغزنده به نظر میرسید و این بزرگترین کابوس برای یک ستاره تکنیکی است. با این حال او روبهروی کره جنوبی نشان داد که چه قابلیتهایی دارد. اسماعیل در عضویت باشگاه سپاهان است.
امیرمحمد رزاقینیا؛ یک هافبک جنگجو
برابر یمن، به چنین بازیکنی نیاز داشتیم. بازیکنی که بدون ترس در درگیریها شرکت کند و در توپگیری در میانه میدان نیز نقش موثری داشته باشد. امیرمحمد هم تورنمنت بسیار خوبی را با تیم ملی پشت سر گذاشته است. این هافبک شماره هشت، یکی از نفراتی است که از آکادمی کیا به تیم ملی نوجوانان دعوت شده است. این آکادمی چهار بازیکن در فهرست فعلی تیم ملی نوجوانان دارد.
کسری طاهری؛ تو محبوب خواهی شد!
ستاره خط حمله تیم ملی نوجوانان اگر مراقب خودش باشد، به خاطر چهره، هوش و شم بالای گلزنیاش، به یک بازیکن فوقالعاده محبوب در فوتبال ایران تبدیل خواهد شد. کسری متولد یاسوج است و عضو باشگاه سپاهان به شمار میرود. او در 17 سالگی مثل یک مهاجم کارکشته در زمین مسابقه میدرخشد.
دیدگاه تان را بنویسید