دولت از فروش داراییهای خود میگوید:
لوکوموتیو مولدسازی روی ریل افتاد
بر اساس آخرین اخبار جاری که مربوط به اوایل مهرماه است، دولت ۶۴ ملک خود را در مناطق مختلف کشور مازاد دانسته که در سیزدهمین نشست هیئت عالی مولدسازی به تصویب رسید. همچنین معاوضه هفت فقره ملک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با یک فقره ساختن مسکونی بخش خصوصی جهت خوابگاه متاهلی در این نشست به تصویب رسید.
به گزارش ایسنا، مولدسازی اموال و املاک مازاد دولت با هدف افزایش بهرهوری، اشتغال و رونق تولید در حال انجام است. دولت قصد دارد بخشهای مولد اقتصاد را از طریق منابع حاصل از فروش اموال و املاک مازاد به گردش درآورد. بنا به نظر برخی کارشناسان، مولدسازی میتواند موجب افزایش اشتغال و رونق تولید شود. این برنامه با روشهایی انجام میشود که مردم در ثروت ملی کشور و عواید حاصل از آن سهیم شوند.
هیئت عالی مولدسازی داراییهای دولت با حضور معاون اول رییسجمهور، وزیر اقتصاد، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان خصوصیسازی، نماینده مجلس و نماینده قوه قضاییه فرایند فروش املاک و اموال دولت را مدیریت میکند. تصمیمات مولدسازی داراییهای دولت در بازار سرمایه گرفته میشود. در این راستا اوایل سال جاری مجید عشقی در گفتگو با ایسنا اعلام کرد که هیئت مولدسازی تشکیل شده که سازمان بورس هم یکی از اعضای آن است. به گفته رییس سازمان بورس و اوراق بهادار قرار است تا از سازوکارهای بازار سرمایه استفاده کرده و کالاهای خود را طبق مقررات بورس عرضه کنند. این فرایند دو مرحلهای است؛ نخست آنکه سازمانها با هماهنگی با سازمان خصوصیسازی و هیئت مولدسازی اموال مازاد خود را عرضه میکنند اما اگر سازمان این کار را نکند سازمان خصوصیسازی و هیئت مولدسازی با توجه به اختیاراتی که دارد عرصه را انجام میدهد و اشخاص حقیقی و حقوقی میتوانند خریداری کنند.
لازم به ذکر است سازمان خصوصیسازی مسئول اجرای مولدسازی است. شناسایی داراییهای مازاد دستگاههای مشمول، پیشنهاد فهرست داراییهای مازاد به هیئت، پیشنهاد روش مولدسازی داراییهای مازاد با اخذ نظرات از دستگاههای مشمول، تهیه فهرست و نحوه تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمهتمام به صورت مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور با آمد نظرات از دستگاههای مشمول و ... از جمله وظایف مجری این آییننامه است. بر این اساس تکلیف دستگاههای مشمول این است حداکثر طی یک ماه از ابلاغ این آییننامه اطلاعات ارضی، املاک و سایز اموال و داراییهای غیرمنقول در اختیار خود را ثبت و تکمیل کنند. مولدسازی اموال مازاد دستگاههای دولتی در ۲۱ دیماه سال گذشته به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور تصویب شد.
دیدگاه تان را بنویسید