رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی با اشاره به مهم‌ترین اولویت کشور باتوجه به تحولات اخیر در منطقه، بیان کرد: حرکتی که در سطح منطقه شروع شده، همان برنامه دشمن برای بی‌دولت‌سازی منطقه است. دشمنان انقلاب اسلامی و دشمنان ایران در افغانستان کار خود را انجام داده‌اند و نفوذ خود را دارند. در کشور آذربایجان نیز به شکلی حاکمیت بیگانه وجود دارد. در سوریه و عراق نیز در راستای تامین امنیت خود، توانستیم جلوی اهداف دشمن را بگیریم. زمانی که کشور‌های همسایه ما ناامن شوند، این ناامنی به ما نیز سرایت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، فریدون عباسی در ادامه اظهار کرد: همان طوری که در افغانستان دیدیم زمانی که دولت مرکزی ساقط شد و ناامنی در این کشور شکل گرفت، تا مشهد و شهر‌های خراسان ما ناامن شدند. امروز نیز وضعیت سوریه به نحوی شده که به نظر می‌آید به سمت تجزیه و بی‌دولت‌سازی برود. اکنون دولت مرکزی در سوریه ساقط شده و گروه‌هایی که روی کار آمدند نیز از انسجام لازم برخوردار نیستند. معلوم نیست ما با چه کسی باید برای تامین امنیت خود مذاکره کنیم.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: قطعا این وضعیت سوریه، روی عراق هم تاثیر گذار است. این پروژه بی‌دولت‌سازی دوباره به سراغ عراق نیز خواهد آمد. در این شرایط منطقه، ما باید در وهله اول از نظر مدیریتی در کشور انسجام داشته باشیم. به عبارت دیگر باید بین سه قوه ما همدلی و همراهی بوده و انسجام مدیریت وجود داشته باشد. رئیس جمهور نیز باید بر افزایش تولید در کشور تمرکز کند. فرآیند‌های انجام کار باید دقیق تعریف شود. اگر یک متقاضی سرمایه گذاری وجود دارد، باید در عرض چند روز از دولت جواب بگیرد.

 امروز زمان پرداختن به مسائل اجتماعی نیست

وی در ادامه تاکید کرد: فرآیند‌های انجام کار را باید رئیس جمهور شفاف کند. اکنون زمان پرداختن به مسائل اجتماعی نیست. در موضوع فیلترینگ مردم ناراحت هستند. حل این موضوع یک اراده می‌خواهد. باید با دو شرط حفظ امنیت کشور و حفظ سلامت کودکان بحث فیلترینگ حل شود. باید به مردم اطمینان کنیم. اگر شرایط سخت شد و بنا باشد تهاجمی به کشور انجام شود مردم می‌پذیرند که حتی اینترنت قطع شود. اما امروز باید مردم را از این 

ناراحتی دربیاوریم.

وی افزود: امروز مسئله فقط فیلترینگ نیست. مردم در مباحث اقتصادی نیز ناراحت هستند. رهبر معظم انقلاب نیز فرموده‌اند که باید به مسائل اقتصادی رسیدگی شود. دیگر امروز جای دعوا بر سر اینکه ظریف در دولت است یا عارف در دولت است، نیست. هر کسی که می‌تواند کشور را تقویت کرده و تولید را بالا ببرد باید از ظرفیت آن استفاده شود. حتی باید از ظرفیت سرمایه گذار‌های خارجی استفاده کنیم. اگر یک خارجی بخواهد به ما کمک کند نباید جلوی آن را بگیریم.

 قوای سه گانه باید باهم یکصدا شوند

وی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز باید به فرمانداران اختیار داده شود تا تصمیم بگیرند. استاندار باید بتواند روی کار فرمانداران نظارت کند. وزرا نباید بگویند که ما فقط به مجلس پاسخگو هستیم و همه کار‌ها در یک وزارتخانه در تهران جمع شود. امروز باید هر مدیری که می‌تواند مشکل مردم را حل کند به صحنه بیاوریم. انسجام داخلی خیلی مهم است. مجلس نیز نباید به کار‌های متفرقه بپردازد. مجلس باید تمرکز کند تا بودجه به درستی تصویب شود و کسری نداشته باشد. حرف مجلس و دولت باید یکی باشد.

وی ادامه داد: قوه قضایه نیز باید با جدیت با فساد مبارزه کند. یعنی اگر الان قوه قضاییه دو شیفت کار می‌کند، از این پس باید سه شیفت کار کند. هر کسی که در کشور اخلال اقتصادی ایجاد می‌کند، قوه قضاییه باید با جدیت با آن برخورد کند. قوای کشور باید باهم هماهنگ شده و قاطعانه تصمیم بگیرند تا ما بتوانیم رشد اقتصادی را 

محقق کنیم.