جعفرزاده ایمنآبادی:
نارضایتیها حل نشده، سرکوب شده است
نماینده سابق رشت میگوید: سال ۱۴۰۱ اعتراضات بزرگی شکل گرفت و الان فکر میکنند آن را جمع کردهاند، در حالی که چنین نیست بلکه نارضایتیها سرکوب و مهار شده است؛ مثل فنری که تحت فشار، کوچک شده و هر آن احتمال دارد جهش یابد. ما دلسوز انقلاب و نظامیم، ولی متاسف و متاثر میشویم که تصمیمگیرندگان هستند، واقع گرا نیستند. بالاخره حرف حق را باید شنید. من نمیگویم هرچه معترضان گفتند درست بود، خیر. خیلی از حرفهای معترضان درست نبود، ولی، چون گوش شنوایی نبود، عصبانیت در جامعه حاکم شد. امیدوارم یک گوش شنوا در جامعه بیاید و با زبان خوش با مردم صحبت کند.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با رویداد 24 میافزاید: هیچکس اغتشاش را تایید نمیکند، هیچکس خسارت به بیتالمال را تایید نمیکند، هیچکس خشونت را تایید نمیکند. بالاخره در جریان اخیر، یک تعداد آدم در این کشور جان خود را از دست دادند که من آمار دقیق را نمیدانم. بعضی میگویند ۳۰۰ نفر، بعضی ۴۰۰ و بعضی میگویند ۵۰۰ نفر. میگویند اینها توسط پلیسنماها کشته شدند. این پلیسنماها را چه کسی باید شناسایی کند و با آنها برخورد قانونی کند؟ مردم باید شناسایی کنند؟ عیب نیست برای نیروی انتظامی که میگوید پلیسنماها این کار را کردند؟ خب چرا آنها را دستگیر نمیکنید؟ شما که عکس و چهره آنها را در جراید و رسانهها منتشر کردید.
جعفرزاده میگوید: هرگز فکر نمیکردیم جمهوری اسلامی اینقدر ناراضی داشته باشد؛ بسیاری از مردم از رفتار دولتیها، از بیخیال بودن دولتیها، از عدم توانایی اداره کشور، از افزایش فقر، تورم، بیکاری، گرانی، رکود، ناراحت هستند. چرا صدای مردم شنیده نمیشود؟ نتیجتاً وقتی شما میخواهید نارضایتی مردم را سرکوب کنید، میشود اغتشاش. هیچکس با اغتشاش و ساختارشکنی موافق نیست، اما این اتفاقات، ریشه در رفتارهای ناصحیح دولت دارد.
آرمانهای انقلاب میان تندرویها دارد له میشود
او میگوید: خروج آمریکا برجام خسارتهای زیادی به کشور وارد کرد اما ما میتوانستیم در دوره جدید با حفظ برجام به خیلی از آرمانهای انقلاب برسیم. این در حالی است که آرمانهای انقلاب دارد میان تندرویها له میشود؛ آرمانهایی که برایش انقلاب کردیم و هشت سال جنگیدیم.
این نماینده ادوار مجلس میگوید: نباید با جامعه حداقلی خود را فریب دهیم. اینکه به ۱۰ تا ۱۵ درصد جامعه که در نماز جمعه شرکت میکنند، اجتماع مردمی میگویند، درست نیست. قوه عاقله نظام باید خیلی بهتر از این کار کند و باید مشورتها و اطلاعات درست و حسابی به مسئولان عالیرتبه نظام بدهند تا با واقعیتهای موجود بتوان روی به تصمیمگیری آورد. آقای رئیسی هم، طوری صحبت میکند انگار در این کشور زندگی نمیکند. از پیشرفت، ترقی و توسعه صحبت میکند، در حالی که سفرهای برای مردم نمانده است و متاسفانه با این روند، آینده تاریک است.
عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس میگوید: گفته میشود رشد تورم در سال آینده در کمترین حالت، ۴۰ درصد است، حقوق را پلکانی و به طور متوسط ۲۰ درصد افزایش دادید که در واقع ۱۰ درصد افزایش دادید. از طرفی، افزایش یارانه صفر درصد بوده، ولی هزینههای دولت را بالای ۴۰ درصد افزایش دادید؟ آنوقت انتظار دارید مردم از این دولت و افراد تصمیمگیر کشور راضی باشند؟
دیدگاه تان را بنویسید