ایزدخواه در گفتوگو با ایلنا:
کشور باید براساس قانون اداره شود، نه روابط شخصی
نماینده تهران در مجلس به لزوم برخورد رئیسجمهور با انتصابات فامیلی اشاره و تصریح کرد: انتظار ما این است که شخص آقای رئیسجمهور با این نوع تفکر و استدلال مقابله مستقیم و واضح داشته باشند. دلیل نمیشود ما اقوام و خویشان را بیاوریم و بگوییم به دلیل اعتمادی است که به آنها داریم. این غلط است و قحطالرجال نیست، کشور باید براساس قانون اداره شود نه رابطه شخصی.
روحالله ایزدخواه در گفتوگو با ایلنا، درخصوص روند انتصابات دولت، گفت: این استدلال که گاهی شنیده میشود که مدیری را از اقوام و خویشان منصوب میکنند و میگویند به دلیل اعتماد است، از اساس غلط است. اینجا دو سوال مطرح میشود اولا مگر شما چند قوم و خویش مطمئن (قابل اطمینان) دارید که بتوانید همه جای نظام را پر کنید و دوم اینکه از کجا معلوم قوم و خویش شما مطمئن است و نزدیکان یک مدیر دیگر مطمئن نیستند؟
وی درباره روند انتصابات از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، گفت: روند انتصابات کُند است و یک جاهایی مبهم است. درخصوص بعضی استانها روی استاندار خیلی حرکتهای سینوسی و رفت و برگشتی زیاد است و خب این باعث میشود که در فضای اجرایی و بخشهای میانی و پایینی دولت توقف و ابهام ایجاد شود.
وی افزود: حتی گاهی ممکن است این مساله دستهبندیهای سیاسی را تشدید کند؛ از این جهت انتظار بود که سریعتر و قاطعتر عمل شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درخصوص ادامه حضور مدیران دولت قبل در این دولت، بیان کرد: نمیشود یک حکم کلی داد که هر مدیری که از دولت قبل بوده باید عوض شود. ما سالها منتقد این روش مدیریت در کشور بودیم که با رفتن و آمدن یک دولت این گونه برخورد شود؛ اما به هرحال مواردی وجود دارد که مشخص است باید تغییر ایجاد شود به عنوان مثال در حوزه صنعت و یا اقتصاد.
وی ادامه داد: اما تغییر مدیرانی که تاکنون با یک تفکری در حال اداره کشور بودند و کم آوردند و کشور را به اینجا رساندند از هر جناحی که باشند، لازم است و در اینجا فرقی نمیکند؛ وقتی نتوانستند مساله را حل کنند و کشور را نجات دهند، باید قطعا تغییر کنند.
ایزدخواه افزود: بهنظرم یک چندمدیریتی در دولت برای انتصابات حاکم شده و به همین دلیل باعث شده که روال کند شود، یعنی از چند مرجع مختلف دارد تصمیمگیری میشود و این باعث شده است که یک مقدار انتصابات کند باشد.
نماینده تهران در مجلس در رابطه با انتصاب نزدیکان و اقوام برخی مدیران در حوزهها و سطوح مختلف، خاطرنشان کرد: این استدلال که گاهی شنیده میشود که مدیری را از اقوام و خویشان منصوب میکنند و میگویند به دلیل اعتماد است، از اساس غلط است. اینجا دو سوال مطرح میشود اولا مگر شما چند قوم و خویش مطمئن (قابل اطمینان) دارید که بتوانید همه جای نظام را پر کنید و دوم اینکه از کجا معلوم قوم و خویش شما مطمئن است و نزدیکان یک مدیر دیگر مطمئن نیستند؟
وی خاطرنشان کرد: کشور شخصمحور اداره نمیشود، کشور قانونمحور اداره میشود. هرکسی میآید باید طبق قوانین عمل کند، در اینجا بحث قوم و خویشی یک مبنای بسیار غلطی است و اگر هم کسی در گذشته این مبنا را گذاشته غلط بوده و نباید ادامه پیدا کند.
دیدگاه تان را بنویسید