با گذشت بیش از ۱۸ ماه از اخراج ۱۵۰ نفر از کارگران کارخانه «داروگر» تهران، هنوز کارفرما مطالبه‌های حقوقی و سنواتی کارگران را پرداخت نکرده هر چند کارگران از زمان اخراج تاکنون پیگیر بازگشت به‌کار خود هستند.

یکی از این کارگران اخراجی در گفت‌وگو با ایلنا گفت: حدود ۱۵۰ کارگر تعدیلی داروگر تهران هستیم که از ابتدای فروردین تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حداقل ۱۰ و حداکثر ۲۵ سال سابقه کار، به دلیل‌ عدم نیاز از سوی کارفرما اخراج شده‌ایم و به‌رغم گذشت حدود ۱۸ ماه، هنوز کارفرما مطالبات حقوقی و سنواتی ما را پرداخت 

نکرده است.

این کارگر درباره روند پیگیری حقوقی دریافت مطالبات خود و سایر همکارانش گفت: بعد از بدقولی کارفرما، همه کارگران به صورت مجزا به اداره کار غرب تهران شکایت کردند و اداره کار حکم به پرداخت مطالبات داد اما کارفرما تمکین نکرد و پرونده برای اجرای احکام به سایر مراجع قضایی انتقال پیدا کرد.

این کارگر داروگر تهران افزود: با وجود آنکه در این ۱۸ ماه، کارگران اخراجی با دریافت حکم توقیف از مراجع قضایی، امکان مزایده اموال کارخانه را برای فروش داشتند اما با توصیه مراجع قضایی و برای استمرار فعالیت خطوط تولیدی این کارخانه و با وعده وصول مطالباتمان، هنوز اقدامی انجام نداده‌ایم.

به گفته یکی دیگر از کارگران، کارفرما بخشی از طلب حدود ۷۰ تا ۸۰ نفر (حدود دوسوم) را پرداخت کرده اما به حساب مابقی کارگران هنوز پولی واریز نشده است.

او گفت: تعدادی از همکاران تعدیلی در ۱۸ ماهی که اخراج شده‌اند در جست‌وجوی کار به واحدهای صنعتی و خدماتی زیادی مراجعه کرده‌اند اما به دلیل شرایط سنی که دارند تا این لحظه کاری برای آنها پیدا نشده است. در عین حال سایر همکاران با انجام کارهایی نظیر دست‌فروشی، مسافرکشی و نگهبانی واحدهای تولیدی و مسکونی، معیشت خود را تامین می‌کنند.

به گفته وی، مدیریت این واحد صنعتی مدعی‌ست در شرایطی که به دلیل مشکلات اقتصادی حتی قادر به پرداخت دستمزد کارگران موجود نیست، امکان بازگشت به کار اخراج‌شدگان وجود ندارد.

او که به نمایندگی از سایر همکاران تعدیلی خود سخن می‌گفت، تاکید کرد: آنچه کارگران کارخانه داروگر تهران از مسئولان می‌خواهند دریافت مطالباتشان است.