جمعی از نیروهای پیمانکاری مخابرات خوزستان، از دخالت اداره کار این استان در تصمیمات هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف خبر می‌دهند.

به گزارش ایلنا، این افراد می‌گویند: هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف و دیوان عدالت اداری، حدود دو سال پیش رأی بازگشت به کار ما را صادر کردند که طبق این رأی حدود ۷۰ نفر از کارکنانی که از سوی مخابرات اخراج شده بودند، نیروی دائم شرکت خدمات اول شدند. با این حال مخابرات و شرکت پیمانکار تاکنون زیر بار اجرای این حکم نرفته‌اند و مجبور به پرداخت حق‌السعی به کارگران شدند.

به گفته این کارکنان اخراجی، اوایل امسال مخابرات مدعی شد که با شرکت پیمانکار خدمات اول قطع همکاری کرده و از آنجا که ما به عنوان نیروهای این شرکت به حساب می‌آمدیم، دیگر هیچ مسئولیتی در قبال ما ندارد. به مراجع تشخیص و حل اختلاف شکایت کردیم اما اداره کار در نامه‌ای به این مراجع تأکید کرده از آنجا که شرکت پیمانکار خدمات اول با مخابرات استان خوزستان قطع همکاری کرده، پس دیگر نیازی به رسیدگی به شکایت کارگران نیست.

آنها می‌گویند: اداره کار به جای اینکه شرکت مخابرات را بابتِ عدم اجرای قانون مواخذه کند، از هیات‌های تشخیص و حل اختلاف می‌خواهد که به شکایت کارگران رسیدگی نکند!

این نیروها می‌گویند: طبق رأی دیوان عدالت اداری، ما نیروی دائم شرکت خدمات اول به حساب می‌آییم و این شرکت هنوز مفاصاحساب خود را به هیأت‌های اداره کار نداده و به طور کامل تسویه حساب نکرده است. تا زمانی‌که این شرکت با مخابرات قرارداد دارد و تسویه حساب کامل نکرده، رابطه ما نیز با این شرکت پابرجاست و هیچ کس، حتی اداره کار هم حق دخالت در امور هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف را ندارد.

طبق این گزارش، حدود ۷۰ نفر از نیروهای پیمانکاری مخابرات خوزستان، دو دوره بدون قرارداد برای شرکت پیمانکار مخابرات کار کردند که با استناد به تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار برای تبدیل قرارداد خود از موقت به دائم، شکایت تنظیم کردند و به نفع خود رأی گرفتند. مطابق رأیی که توسط هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف و دیوان صادر شد، این کارگران نیروهای دائم شرکت پیمانکاری همراه اول به حساب می‌آیند و باید به کار خود برگردند اما مخابرات بعد از سال‌ها هنوز زیر بار اجرای حکم نرفته است.