استقرار سیستم جامع کنترل کیفی قطعات یدکی در شرکت فولاد مبارکه

با استقرار سیستم جامع کنترل کیفی قطعات یدکی در شرکت فولاد مبارکه، از این پس کلیه فعالیت‌ها و فرایندهای مربوط به این امور به‌صورت الکترونیکی انجام می‌گردد. به‌طوری‌که فعالیت‌های داخل سازمان در بستر سیستم is-suit و فعالیت‌های خارج سازمان در بستر سیستم CRM (ارتباط با مشتریان) بدون هیچ‌گونه خطای انسانی انجام می‌شود.

رئیس واحد کنترل کیفی فولاد مبارکه در تشریح اهمیت اجرای این پروژه گفت: تا پیش از استقرار این سیستم کلیه مراحل و فرایندهای کاری مربوط به این واحد در داخل و خارج سازمان به‌جز بخش کوچکی، توسط نرم‌افزار داخلی انجام می‌شد و بخش اعظم فعالیت‌ها به‌طور کلی به‌صورت دستی و توسط مدارک کاغذی انجام می‌شد.

رسول محبوب مهم‌ترین مزایای اجرای این پروژه را به شرح ذیل برشمرد:

1-جامع بودن سیستم به‌نحوی‌که کلیه مراحل پروسه کنترل کیفی را تحت پوشش قرار می‌دهد؛ 2- پویا بودن سیستم به‌منظور اینکه هرگونه تغییر دیتا در تمام سیستم اعمال می‌گردد؛ 3- ایجاد ارتباط الکترونیک مستقیم بین SMQ، خرید، مشاوران بازرسی و سازندگان؛ 4- ایجاد سیستم متمرکز مدیریت کالا؛ 5- دسترسی سریع و به‌موقع به اطلاعات؛ 6- هماهنگی داخل و بیرون سازمانی؛ 7- سرعت و چابک سازی در فعالیت‌های مرتبط با SMQ؛ 8- ایجاد مستندات الکترونیکی با سطوح دسترسی امن؛ 9- استفاده بهینه از منابع انسانی و تفکیک وظایف؛ 10- استفاده بهینه از ظرفیت سازمانی و مشاوران بازرسی؛ 11- مدیریت درخواست کارها و دستورکارهای بازرسی؛ 12- مدیریت عملیات بازرسی توسط بازرسان و سازندگان؛ 13- مدیریت مغایرت‌های ارجاع شده به واحد SMQ؛ 14- مدیریت اعلامیه ورودی‌های ارجاع شده به SMQ؛ 15- مدیریت صورت‌وضعیت.

وی به بار نشستن این پروژه را دستاوردی بزرگ برای شرکت دانست و در همین خصوص از همکاری و تلاش واحدهای کنترل کیفیت قطعات یدکی (SMQ)، سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه، مدیریت و کارکنان شرکت ایریسا و سایر همکارانی که به انحای مختلف در این راستا یاری‌رسان پروژه بودند، تشکر و قدردانی کرد.

    

سهم برداشت صنایع استان اصفهان از زاینده رود ناچیز است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: سهم برداشت صنایع استان اصفهان از رودخانه زاینده رود بین ۵۵ تا ۶۰ میلیون مترمکعب است که در مقایسه با سایر بخش ها ناچیز است.

مهدی طغیانی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان اظهار داشت: سهم برداشت صنایع استان اصفهان از رودخانه زاینده رود بین ۵۵ تا ۶۰ میلیون مترمکعب است که در مقایسه با سایر بخش ها ناچیز است.

وی افزود: اگر صنایع بتوانند همین سهم ناچیز را از آبهای انتقال یافته خارج از حوضه زاینده رود تامین کنند به پایداری حوضه زاینده رود کمک می شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: با آغاز عملیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان مشکل زاینده رود حل نمی شود چرا که سهم برداشت آب از زاینده رود کم است و نباید اجازه داد با عملیاتی شدن این طرح احیاء زاینده رود به حاشیه برود.

وی اضافه کرد: مطالبه استان اصفهان احیاء زاینده رود است و باید به برداشت های غیرمجاز در بالادست و بارگذاری های مجاز و رسمی خارج از تابلوی منابع و مصارف و مصوبات شورای عالی آب در بالادست پایان داد.