در جشنواره اینوماین صورت گرفت:
مذاکره فولاد مبارکه با دانشگاه تهران جهت راهاندازی مرکز نوآوری
هفت غول معدنی و صنایع معدنی در کنار 70 شرکت دانشبنیان، قرار گرفتند. غولهای معدن و صنایع معدنی ایران با محوریت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، این بار در کنار شرکت های دانشبنیان، دومین جشنواره اینوماین (INNOMINE) را با هدف شناسایی و به کارگیری ایده های نوآورانه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار کردند. این مراسم با حضور غریبپور، رییس هیات عامل ایمیدرو برگزار شد. هفت شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس، گل گهر، فولاد خوزستان، چادرملو، ذوب آهن اصفهان و فولاد خراسان در این رویداد، برای نخستین بار در کنار 70 شرکت دانشبنیان قرار گرفتند تا به تحقق همگرایی صنعت و تحقیق و پژوهش کمک کنند.
گذراندن دوره فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در شرکت فولاد مبارکه با توجه به پتانسیلهای دانشگاه تهران در زمینه های مختلف مانند مهندسی متالورژی، مکانیک ، برق و مدیریت و ... و نیازهای شرکت فولاد مبارکه باید در برنامه های بعدی دانشگاه تهران و شرکت فولاد مبارکه قرار گیرد
به دنبال شکلگیری گفتوگوی استراتژیک هستیم
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: برنامههای بسیاری تدوین شده که برخی از آنها به هدف نرسیدهاند که دلیل آن را میتوان خلاء گفتوگو استراتژیک دانست.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، در دومین نمایشگاه ایدههای ارزشآفرینی بخش معدن و صنایع معدنی (اینوماین) گفت: رویدادهای بسیاری در زمینه معدن و صنایع معدنی در حال برگزاری است اما این رویداد تفاوت اساسی با سایر برنامهها دارد.
خداداد غریبپور با بیان اینکه ما در اینوماین به دنبال شکلگیری گفتوگوی استراتژیک هستیم، افزود: برنامههای بسیاری تدوین شده که برخی از آنها به هدف نرسیدهاند که دلیل آن را میتوان خلاء گفتوگو استراتژیک دانست.
وی با بیان اینکه در اینوماین به دنبال همآفرینی ارزشی هستیم، اظهار کرد: 70 شرکت پیشتاز با ارائه حدود 400 ایده در این جشنواره حضور دارند. این در حالی است که تعداد ایدههای ارائه شده در سال گذشته 120 عدد بوده است.
غریبپور معتقد است: حلقه مفقود دانشگاه و صنعت این است که علم و دانش به فناوری تبدیل نمیشود چراکه ما هم ارزشآفرینی نداریم.
دولت مسیر توسعه شرکتهای دانشبنیاد را فراهم کند
رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: ایدهها تنها با مرحله تدوین نقشه راه پیش میروند اما پس از آن توسعه نمییابند زیرا شتابدهندهای برای آنها وجود ندارد. دولت باید مسیر رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیاد را فراهم کند. در این راستا ایمیدرو بین صنعت و دانشگاه قرار گرفته تا این اعتبار تسهیل یابد.
وی با بیان اینکه شرکتها آماده جذب ایدهها هستند و ظرفیتسازی برای آنها ایجاد شده، افزود: دومین جشنواره با حضور شرکتهای بزرگی از جمله شرکت فولاد مبارکه، ملی صنایع مهر، گلگهر، فولاد خوزستان، چادرملو، ذوبآهن اصفهان و فولاد خراسان برگزار میشود و هدف آن افزایش سهم اقتصاد دانشبنیان در بخش معدن و صنایع معدنی و ترغیب دانشگاهها و صنعت به ایدهپردازی است.
غریبپور با بیان اینکه امسال در فرایندی که طراحی شده تعداد ایدهها سه برابر سال گذشته است، افزود: جشنواره امسال نسبت به سال گذشته چهار فرق اساسی دارد که میتوان به حضور شرکتهای بزرگ، نشستهای دوطرفه و برگزاری نمایشگاهها اشاره کرد. لازم به ذکر است که ایدههایی که در این جشنواره ارائه میشود رها نشده و مانا خواهد بود.
مذاکره فولاد مبارکه با دانشگاه تهران جهت راهاندازی مرکز نوآوری
در جشنواره اینوماین، معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه با رئیس دانشگاه تهران در راستای همکاری مشترک جهت راهاندازی مرکز نو آوری مذاکره کردند.
نیلی، رییس دانشگاه تهران در غرفه فولا د مبارکه در جشنواره ایدههای ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی (اینوماین ۲) گفت: همکاری فولاد مبارکه و دانشگاه تهران در تاسیس مرکز نوآوری مشترک در جذب استعدادهای دانشی کشور و استفاده مناسب از آنها بسیار حائز اهمیت بوده و این مرکز میتواند با حمایتهای لازم از آنها باعث رفع مشکلات صنعت فولاد شود. وی ادامه داد: گذراندن دوره فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در شرکت فولاد مبارکه با توجه به پتانسیلهای دانشگاه تهران در زمینه های مختلف مانند مهندسی متالورژی، مکانیک ، برق و مدیریت و ... و نیازهای شرکت فولاد مبارکه باید در برنامه های بعدی دانشگاه تهران و شرکت فولاد مبارکه قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید