امام جمعه تهران:
FATF ادامه کاپیتولاسیون است
امام جمعه تهران با بیان اینکه ما توقع داریم مسئولین ما قوانین ذلت بار را تعقیب نکنند گفت: FATF و امثال آن ادامه کاپیتولاسیون است.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام کاظم صدیقی، در خطبههای سیاسی این هفته نماز جمعه تهران گفت: این چه وضعی است؟ آیا خون شهدا، حضور امام زمان (عج) که خلوت و جلوت شما را میبیند را فراموش کردید؟
وی در ارتباط با مراسم راهپیمایی اربعین ۹۷ نیز گفت: چه عظمت و دربهدری عاشقانهای. یک اجتماع خودجوش که رنگ معجزه دارد ایجاد شده است؛ عشق است که چنین معجزهای را درست میکند. این دلدادگی عشق حسین(ع) است. ببینید چه عظمتی مقابل مادیگرایی و جلوههای شیطانی ایجاد شد.
صدیقی با اشاره به ارتباط عظمت راهپیمایی اربعین و شکست اندیشههای سیاسی غربی گفت: این حضور مردم هم باعث شکست افکار لیبرالیستی و هم مادیگرایی است. برکاتی دارد اربعین که مقابله با افکار مادیگرایانه از جمله آن است.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران با بیان اینکه «اربعین مانور وحدت است»، گفت: اربعین مایه وحدت بین ایران و عراق است که همیشه دنیای سلطه تخم نفاق میان آنان میپاشند. اگر ایمان ما کامل شود دلها به هم نزدیک میشود. دل بردن از غیر شیعیان و غیر مسلمانان هم از برکات این مراسم بود. ببینید چه قدر از غیر مسلمانان وارد این مراسم شدند، مسیحیانی که آمده بودند و اسقفی که در این مراسم شرکت کرده بودند از معجزه این مراسم است.
وی سپس گفت: این مراسم مقابله با جنگ نرم و شبکههای جهنمی اجتماعی که این همه جوانان را به الحاد و فساد و فحشا دعوت میکنند، بوده است.
صدیقی ابراز عقیده کرد: عشق حسین است که همه ما را جمع کرد. این جمع بدون بخشنامه و دخالت حکومتها نشان داد که حکومتها با همه تشکلهایشان در مقابل حرکت خالص دینی شکست خورده هستند و از بین خواهند رفت.
وی همچنین گفت: از برکات این اجتماع عظیم، ترسیم جامعه آرمانی است که اسلام وعده داده است. در این مراسم هیچکس طلبکار نیست. همه بدهکار امام حسین(ع) هستند.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران سپس تصریح کرد: از مسئولین توقع داریم از الان برای سال بعد حاضر شوند. آنچه در مرز برای زائرین عاشق ما بر سر مسئله ارز پیشآوردند جالب و زیبا نبود، باید فکری میکردند.
وی اظهار کرد: این دولت از اول وعده داده بود ارزش پول ملی را بالا ببرد. اما تنها نقطهای که مایه رنجش زائرین شد موضوع ارز بود. اصل مسئله ارز هم به صورت امر ناپسند باقی مانده است و برای مردم و تجار ما مایه ناراحتی است. باید نسبت به زائرین تلاش میشد تا آنجا اذیت نمیشدند. شما که زیر پرچم جمهوری اسلامی هستید و هرچه دارید از محرم و صفر است از الان برای سالهای آینده برنامهریزی کنید.
صدیقی در بخش دیگری از خطبههای این هفته نماز جمعه با اشاره به اتفاقات تاریخی که در روز ۱۳ آبان اتفاق افتاده است، گفت: این روز تجدید خاطره دو اتفاق تاسفآمیز و یک واقعه افتخارانگیز است. خاطره اول سالروز تبعید امام خمینی بر سر موضوع کاپیتولاسیون است. ما توقع داریم مسئولین ما قوانین ذلتبار را تعقیب نکنند. FATF و امثال آن ادامه کاپیتولاسیون است. از فرمایشات رهبر معظم انقلاب بیاموزند و عبرت بگیرند که فرمودند از این طرحهایی که در اتاق فکر استعمار پخته میشود، بپرهیزید. از شورای محترم نگهبان که در این رابطه هم توقع مردم، انقلابیون و استقلال مردم را در نظر گرفتند، تشکر میکنیم. عوض اینکه دیگران را راضی کنیم، از ظرفیتهای داخلی استفاده کنیم.
صدیقی گفت: مسئله ۱۳ آبان همیشه برای ما ابعاد سیاسی اجتماعی دارد. اما امسال که امریکا با تحریم کلاه بر سر ملت خود و دنیا گذاشته یک موضوع دیگر است. شما (آمریکا) فکر میکنید تحریم لولو است، اما شرکتهای دانشبنیان پهبادها، پیشرفت پزشکی و امثال آن از برکات تحریم بوده است.
وی افزود: حضرت آقا از مسائل گذشته امریکا، که امریکا از کی با ما در جنگ بوده است و از هیچ خیانتی در این 40 ساله دست بردار نبوده است، صحبت کردهاند.
صدیقی سپس به تبیین حملات نظامی و تبلیغاتی امریکا طی 40 سال عمر انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: اینها همیشه مقابل ما بودند اما در این رویارویی برنده اصلی مردم ایران و انقلاب اسلامی ما بودهاند. امروز اقتدار نظامی دفاعی و نفوذ منطقهای ما با 40 سال قبل قابلمقایسه نیست؛ اما امریکا در همه این ابعاد در حال افول است. امریکا در دیپلماسی عمومی در حال شکست خوردن است. ملت خودشان و ملت ایران نفرتشان نسبت به دولت آنان روزافزون است.
وی خاطرنشان کرد: حضرت آقا به جوانان دو پیام دادند: یکی بصیرت مقابل دشمن و دیگری تقوا.
صدیقی در مورد محکومیت شیخ سلمان در بحرین نیز گفت: این اتفاق یک برگ محکومیت در پرونده بحرین است.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به آیات قرآن کریم با اشاره به گناهانی که بنده را از نعمتهای الهی دور میکند، اظهار کرد: اولین آن ظلم است؛ ظلم به مردم گسست از خدا است. دومین گناهی که باعث زوال نعمت میشود این است که مردم فرهنگ خیر، عبادت، حضور در پایگاههای علمی-عبادی و ولایی را ترک کنند. افرادی که دستشان به خیر بوده و حالا دستشان به خیر نمیرود هم شامل همین موضوع میشوند. آدم باید نسبت به این همه نعمت، امنیت و فضای قرآنی_الهی قدرشناس باشد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که فرد مسلمان باید در کنار افکار دنیوی به فکر آخرت خویش باشد.
دیدگاه تان را بنویسید